DAS IST KINOFEST – Cinemateca Eforie în perioada 7-9 iunie 2013

  0
  209

  Afis-Das-ist-Kinofest_net1Începând cu ziua de vineri, 7 iunie și până duminică, 9 iunie 2013, Sala Eforie din incinta Cinematecii Române găzduiește un eveniment pe nume Das ist Kinofest. După cum este evident, e vorba de ceva film. O serie de proiecție de scurtmetraje ce aparțin Noului Val German. Goethe Institut și Kinofest (primul și cel mai important festival de film digital din România, precum și unul din cele mai importante din Europa Centrală și de Est), împreună cu sprijinul Arhivei Naționale de Filme, îi aduc în prim plan pe cei mai noi creatori de scurtmetraje ai spațiului german.

  Das ist Kinofest va prezenta filme de animație (2D, 3D, Hybrid, Machinima etc.) și de ficțiune, microfilme și videoclipuri, filme experimentale, precum și alte genuri, începând cu orele 19:00 în fiecare seară. Un program durează aproximativ două ore, cele trei seri cumulând ceva mai mult de șase ore. Filmele vor fi subtitrate în engleză. Ce e drăguț este că tariful unic de intrare pentru fiecare seară este de 5 lei. Este satisfăcător pentru toate buzunarele.

  Vineri vor rula 15 scurtmetraje, printre care DER PRAZISE PETER, JANEK, ANGELINHO, TUR AUFS FUB, POST, NOT WORTH A BULLET, SPIN, THE WHITE RIDER, 1000 GRAMS, HOW YOUR MONEY WORKS și altele.

  Sâmbătă vor rula 13 scurtmetraje printre care L’UN DE LUNE, KEINE ANGST VORM ATOM, ANHALTER,  SCORE, THE ANIMATOR’S WAY OF SURVIVING THE CRISIS, LUCA’S EVANGELIUM, MS. FOUND IN A BOTTLE, EMERGENCE și altele.

  În fine, duminică vor rula 13 scurtmetraje, printre care PRINTZ RATTE, GROOM LAKE BASE, MAGUS MAXIMUS, DOT, DEAR MISS MISTRESS, MAKE IT RAIN, CHRYSALIS, INFERNALE NONNEN, MOBILE și altele.

  Dacă vreunul din aceste titluri sună interesant și vă puteți declara împătimiți ai genurilor proiectate în aceste trei zile, recomandarea este să nu ezitați. Pare o experiență … experimental-germană.

   

  Redactor: Alexandra – Georgiana Andrei

  Sursă fotografie: www.cinemarx.ro

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.