luni, mai 16, 2022
Recrutare IQool
AcasăLifeStyleDare to Speak 2017 te încurajează să dai glas opiniilor tale!

Dare to Speak 2017 te încurajează să dai glas opiniilor tale!

O nouă oportunitate de a-și exprima ideile și care permite descoperirea artei de a vorbi în public vine în întâmpinarea studenților pasionați de Public Speaking. Sindicatul Studenților din Cibernetică (SiSC) are deosebita plăcere de a anunța apropierea celei de-a doua ediții a proiectului Dare to Speak.

Fiind cea mai veche organizație studențească din cadrul ASE București, având peste 20 de ani de activitate și aproximativ 150 de proiecte dezvoltate, SiSC susține interesele studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică și militează pentru progresul personal și profesional al acestora.

Ediția Dare to Speak de anul acesta își propune să sprijine studenții în dezvoltarea abilităților oratorice, prin organizarea a trei ședințe pe teme variate:

  • Talk like TED – deschisă de speakerul Paul Ardeleanu, va avea loc pe data de 8 mai, conceptul fiind ales pentru a sublinia posibilitatea construirii unui discurs captivant, plecând de la simple evenimente sau idei care ne influențează în mod direct;
  • Speaker Challenge susținută în data de 11 mai de către Cornel Costea, reprezintă o provocare pentru tinerii care doresc să evolueze pe plan personal și să își înfrângă teama de a vorbi în public;
  • Power Talk – ședință la care va fi prezent celebrul actor Andrei Aradits, în data de 16 mai, care va oferi informații despre structurarea ideilor și a subiectelor abordate în momentul susținerii unui discurs.

Evenimentele dedicate acumulării de informații utile pentru a realiza și prezenta un discurs cu succes se vor încheia cu o competiție de Public Speaking în cadrul căreia participanții doritori vor avea ocazia să pună în aplicare abilitățile dobândite pe parcursul întregii ediții.

Pentru participarea la una sau mai multe ședințe este necesară completarea formularului de înscriere de pe site-ul: http://daretospeak.sisc.ro .

Pentru mai multe detalii și programul complet puteți accesa site-ul http://daretospeak.sisc.ro/  sau urmări pagina de facebook https://www.facebook.com/daretospeak.sisc .

Vă așteptăm în număr cât mai mare pentru a lua parte la Dare to Speak 2017!

Pentru orice alte informații vă puteți adresa coordonatorilor principali Dare to Speak 2017:

Dicu Mihaela                                                                                          Vlad Ștefănescu

Tel. 0727781945                                                                                   Tel. 0752189697

E-mail: mihaelladicu33@gmail.com                      E-mail: stefanescu.vlad1997@gmail.com

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Most Popular