Dansul dragostei: Batalia starurilor

  0
  1290

  step_up_all_in_2014_movie-wide

  Dacă şi voi vă numărați printre fanii seriei Step Up, sigur vă va bucura lansarea ultimului film, mai ales că titlul ne promite o reuniune a starurilor şi implicit coregrafii de street dance impresionante. Dansul Dragostei: Bătălia Starurilor reunește multe dintre personajele anterioare ale seriei Step Up într-un concurs de dans găzduit de strălucitorul Las Vegas.

  M-am bucurat să îi regăsesc în rolurile principale pe frumuşelul Ryan Guzman în rolul lui Sean, din Step Up Revolutin şi pe talentata Briana Evigan în rolul lui Andie, din Step Up 2 the Streets, dar şi pe simpaticii Moose (Adam G. Sevani) şi pe Jenni Kido (Mari Koda) din acelaşi film.

  Step Up: All In a început cu o replică memorabilă: „În primul rând, tricourile jos. Toţi!”.  Filmul e vesel, energic, muzica e grozavă iar miza mai mare ca oricând: un contract de 3 ani la un club din Las Vegas, adică împlinirea visului oricărui dansator profesionist. Tocmai de accea, fiecare dintre ei va lupta să obţină victoria

  Așa cum ne-au obișnuit și filmele anterioare ale seriei, dansurile sunt mereu senzaţionale, cu figuri îndrăzneţe, coregrafii uimitoare şi muzică antrenantă. Scenariul filmului însă, destul de slăbuţ şi previzibil. Intrigile, destul de slabe, îşi fac totuşi treaba, astfel că Sean este părăsit de gaşca sa, rămâne singur şi îşi face o trupă nouă, ajungând să concureze chiar împotriva prietenilor săi. Își pierde cei mai importanți dansatori din trupă, pe Moose și Andia, iar lupta sa pentru victorie pare sortită eșecului…

  Desele momente emoționante din film sunt presărate cu întâmplări care stârnesc râsul și în multe situații Dansul Dragostei: Bătălia Starurilor te determină să te ridici de pe scaun și să execuți câteva mișcări de dans..

  Step Up: All In rulează din 22 august în cinematografe, iar dacă nu ați urmărit primele 4 filme nu este grav, îl puteți urmări cu încredere pentru că referirile la celelalte nu sunt foarte importante.

  [youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=M1h_1yoVqVU[/youtube]

  Sursă foto: hdwallpapers.in