Dans, muzică și teatru, într-o interpretare inedită pe ecranul Grand Cinema & More

0
97

“The Car Man”, unul dintre cele mai bune spectacole ale lui Matthew Bourne

poate fi acum urmărit de fanii din România

București, 4 aprilie 2016 – Grand Cinema & More aduce pasionaților de muzică și dans un spectacol adaptat de balet și dans contemporan, în viziunea celebrului coregraf Matthew Bourne. ”The Car Man”, cu o durată de 98 de minute, va putea fi urmărit duminică, 15 mai 2016, în Sala 1, începând cu ora 18:00.

Spectacolul ajunge în România după ce, anterior, s-a bucurat de aprecieri la nivel internațional și de un succes răsunător, ca urmare a turneului de anul trecut din Marea Britanie. Având ca surse de inspirație opera ”Carmen” și romanul ”Poștașul sună întotdeauna de două ori”, ”The Car Man” spune o poveste americană de la jumătatea secolului XX despre atracție, trădare și răzbunare, îmbinând elemente de balet clasic cu partituri moderne, ușor de recunoscut de către spectatori.

”De când am început redefinirea cinematografului ca spațiu alternativ, am avut ocazia să le oferim clienților noștri experiențe artistice memorabile, de calitate. Ne bucurăm că, de data aceasta, putem să le facem mai accesibil un spectacol internațional de o asemenea anvergură”, a declarat Atena Simovic, Alternative Content & Events Director.

Biletele, atât în varianta premium, cât și standard, sunt disponibile la prețul de 70 RON pe http://grandentertainment.ro/.

Despre Grand Cinema & More

Grand Cinema & More, situate în Băneasa Shopping City, acoperă o suprafaţă totală de ​​14.000 mp şi are o capacitate de 2600 de locuri.

Cele 13 ecrane adaptate pentru suprafeţe largi de proiecţie 3D, unghiurile perfecte de vizibilitate şi locurile ultra-confortabile fac din Grand Cinema & More destinaţia perfectă pentru vizionarea filmelor la o calitate premium. Accesul se face direct pe la etajul întâi al centrului comercial Băneasa Shopping City.

Pentru mai multe informaţii privind programul filmelor şi al tuturor activităţilor din cinematograf, vizitaţi www.grandentertainment.ro și pagina de Facebook a Grand Entertainment www.facebook.com/GrandCinemaDigiplex.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.