miercuri, aprilie 17, 2024
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăConcerte si muzicăDaniel Cavanagh (Anathema) în concert extraordinar la Hard Rock Cafe

Daniel Cavanagh (Anathema) în concert extraordinar la Hard Rock Cafe

Daniel Cavanagh, mintea creativă și chitaristul din Anathema, se îmbarcă într-un nou turneu acustic. El va canta la Hard Rock Cafe din București pe 15 aprilie de la ora 21:30.

Concertul face parte dintr-o serie de showuri exclusiviste pe care artistul le va susține în Europa. Daniel va prezenta un setlist cu totul și cu totul special, construit din piese de pe noul său material solo. Va prezenta și piese de la Anathema, plus cântece ale unor artiști care l-au influențat de-a lungul carierei. Printre aceștia se numără Pink Floyd, Iron Maiden și mulți alții.

Biletele se găsesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lânga casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay, pe aplicațiile de IOS și Android iaBilet, dar și în ziua concertului, la intrare, în limita locurilor disponibile.

Prețurile biletelor:

– 39 de lei, cu loc la masa, in sala

– 59 de lei, VIP cu loc la masa in fata scenei

Sunt disponibile și bilete fara loc, in picioare la pretul de 39 de lei.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se află în parcul Herastrau – Soseaua Kiseleff, nr. 32

Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts si METALHEAD powered by ROCK FM

RELATED ARTICLES

Most Popular