DanceMasters revine în primăvara aceasta cu o ediție GrandSlam

0
33
GrandSlam, Sala Polivalentă București, 28 și 29 martie

Cel mai pretios dar de martie

A devenit dificil sa gasesti un dar care sa spuna cu adevarat ceva? Care sa aduca bucuria aceea care dureaza pe chipul prietenei tale, sau in ochii parintilor tai?

Am avut surpriza anul trecut, la editia a 16-a DanceMasters si prima de GrandSlam ca, in atmosfera de spectacol de cea mai inalta tinuta sportiva, elegant si sublim, sa intalnesc oameni care au spus, radiind: “Nu am mai fost la ceva atat de impresionant. Imi pare rau ca nu i-am luat si mamei un bilet. As fi facut-o fericita.”

Dans adevarat, explozie de muzica, de ritmuri: se danseaza samba, rock (jive), cha cha, rumba, paso doble, vals lent (englezesc), vals vienez, tango, quick step, slow fox. Pentru curiosi, o simpla cautare pe youtube cu GrandSlam DanceMasters 2019, Finale, va fi edificatoare.

In martie, chiar daca a fost cald toata iarna, teoretic tot vine primavara si trebuie sa inventezi cuiva drag un cadou subtil, care sa arate iubire, interes, recunostinta: ia bilete la acest urias show si alege ce crezi ca are mai mult suces: copii ca niste bijuterii de cutiuta muzicala sau dansatorii de forta si acrobatie latinisti, primii din lume in clasamentul federatiei mondiale de dans sportiv, sau romanticele perechi amintind de baluri, dar perfecti ca intr-un vis.

Imparti bucurie si luminile scenei vor continua gestul tau.

Clipe exceptionale, ce vor ramane ca zambet in priviri: copii dansand minunat, ooo…ce costume nemaivazute, machiaje si coafuri – adevarate opera de arta, secundele de kiss & cry, arbitri sobri sau extravaganti, gesturi neasteptate intre dansatorii din finale, gene false, sau pene din rochii ramase pe ringul de dans, un sarut suflat pe degete de o dansatoare cand se prezinta, lacrimi de semifinale, imbratisari protective intre parteneri, cu antrenorii sau cu parintii lor, mersul preocupat al sportivilor pe holurile Salii, si tot ce mai poate descoperi …

In ore frumoase, memorabile, perechile de dansatori vor face atmosfera: corpuri atletice modelate de efortul sportiv, salturi, plutiri… podiumul mondial la picioarele voastre, totul la Galele DanceMasters GrandSlam 2020, la Polivalenta Bucuresti in serile 28 si 29 martie 2020. Bilete pe myticket.ro.