DanceMasters se pregatește de cea de-a 13-a ediție. Evenimentul va avea loc la Sala Polivalentă in perioada 1-3 aprilie 2016, după cum urmează: ziua de 1 aprilie va fi dedicată în întregime competițiilor naționale, iar zilele de 2 și 3 aprilie vor fi dedicate întrecerilor internaționale.

Organizatorii continuă invitația lansată iubitorilor de dans care nu au statut de sportiv (nu dețin carnet de dansator la un club de dans sportiv), să participe într-o competiție de vals vienez dedicat 100% amatorilor. Trofeul poartă numele lui Titus Munteanu, un mare căutător de talente, o personalitate a televiziunii și un adevarat susținător al dansului sportiv din țara noastră (al carui Vicepresedinte de Onoare a fost).

Accesul se va face pe bază de bilet cu loc, atât pentru adulți, cât și pentru copii (copiii beneficiază de bilet cu reducere). Biletele în sală si pentru Zona VIP din jurul ringului de dans pot fi procurate prin rețeaua Myticket și online pe https://www.myticket.ro/evenimente/dancemasters-2016-sala-polivalenta-bucuresti-01-aprilie-2016.html

www.dancemasters.ro

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here