miercuri, noiembrie 29, 2023
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăConcerte si muzicăDan Byron lansează Long Story Short

Dan Byron lansează Long Story Short

Dan Byron lansează Long Story Short – un EP înregistrat acasă ce rezonează cu vremurile pe care le trăim

Dan Byron, solistul trupei byron, a lansat azi EP-ul „Long Story Short” – un mini-album cu 4 cântece înregistrate în timpul pandemiei. Primul extras pe single, „Home Sweet Home” este însoțit de un videoclip montat de Dan, un colaj de imagini din toată lumea.

Cele 4 cântece de pe Long Story Short tratează subiecte ca relația de love-hate cu locul de baștină, rasismul, impermanența sau încălzirea globală; acestea au fost scrise de Dan pentru diverse proiecte în ultimii 10 ani, însă n-au ajuns până acum pe nici un material de studio. Dan a profitat de perioada recentă, petrecută în majoritate acasă, și le-a înregistrat în propriul dormitor. A rezultat un EP home-made, o re-vizitare a unor cântece compuse în perioade complet diferite, dar care luate împreună se potrivesc ca o mănușă contextului pe care îl traversăm astăzi și întrebărilor pe care ni le punem cu toții. Mastering-ul albumului a fost realizat de Dan Georgescu, colegul lui Dan din trupa byron, la UNDA Recording.

Înregistrările au acoperit mare parte din toamnă, făcându-mi lipsa concertelor mai suportabilă, ținându-mă în priză, dând zilelor un sensMi-am adus aminte de feelingul pe care ți-l dă casa în care locuiești, de intimitatea aia imposibil de reprodus în studio pe care o surprinsesem și pe Privește cerul…”, primul meu album solo.” – Dan Byron

EP-ul Long Story Short este disponibil pentru streaming și download pe toate platformele de distribuție digitală – https://smarturl.it/danbyron

Doritorii îl pot de asemenea cumpăra de pe Bandcamp (download la calitate înaltă) – https://danbyron.bandcamp.com/album/long-story-short.

Primul extras pe single de pe EP, Home Sweet Home, este însoțit și de un videoclip montat de Dan – un colaj de imagini ale mai multor locuri din lume care pot însemna „acasă” pentru cineva.

RELATED ARTICLES

Most Popular