Dan Bilzerian

Dan Bilzerian – celebrul jucător de poker, fenomenul Instagramului cu peste 22,5 milioane de followeri, cuceritorul cu un harem de zeci de femei și cu foarte mulți bani în cont – șochează printr-o veste (de neconceput, aș zice). Vrea să devină profesor suplinitor. Mă întreb ce părinte o să își lase copilul la școala unde va preda Dan Bilzerian.

Am râs în timp ce ascultam un interviu luat jucătorului de poker. Recent, Graham Bensinger i-a pus câteva întrebări lui Bilzerian. Una dintre ele mi-a atras atenția: „Dacă ar fi să îți începi viața din nou, fără faimă și bani, ce ți-ar plăcea să fii?”. Reacţia mea iniţială a fost „ce naiba poate să își dorească să fie, actor în filme porno”. Când am aflat răspunsul – pe lângă faptul că am crezut că n-am auzit bine – am rămas profund uimită. Dan Bilzerian, cel care pune poze indecente pe rețelele sociale şi care se laudă că a făcut sex de 9 ori într-o singură zi, vrea să devină profesor. Ce se întâmplă cu lumea asta? Nu îi mai ajung banii și femeile? Are altfel de aspirații acum? Dar nu numai că ţinteşte spre o carieră de suplinitor, ci face și demersuri în acest sens. 

Când se va întâmpla asta?îl întreabă Bensinger, vizibil curios.

Foarte curând, cred că am să încep să predau acum. După trânteşte un just as a hobby(hai că şi-a revenit băiatu’, nu renunţă el la femei). Dan Bilzerian continuă dezvăluirile cu motivul pentru care îşi doreşte să fie profesor: Mi se pare super cool să fii în stare să îi înveți pe copii lucruri importante. Cred că în ziua de azi copiii învață la școală lucruri de care n-au nevoie.  Aici are dreptate, nu îl contrazice nimeni. Dar, cum bine a zis intervievatorul, trebuie să respecte o programă şcolară. Pe Dan Bilzerian nici nu îl interesează aspectul ăsta: Și ce o să-mi facă? O să mă dea afară?

Absurdă idee, dar om trăi și om vedea. Așteptăm știrile. Poate va fi un prof bun.

Tot din seria surprizelor cu acelaşi personaj principal, mai avem următoarea știre. În cadrul aceluiași interviu, Dan Bilzerian vorbește despre marijuana. Vrea să investească mai mult în piața americană de marijuana și are mari speranțe că aceasta se va legaliza în cât mai multe state americane. Reamintesc că jucătorul de poker a suferit 3 atacuri de cord până la vârsta de 32 de ani (acum are 36) din cauza consumului de droguri. Iar el susține legalizarea marijuanei. 

Hai că ne-am șocat destul pentru ziua de astăzi. O să vă las aici clipurile cu interviul acordat de Dan Bilzerian, ca să nu ziceți că bat câmpii.

surse info: virginradio.ro, youtube.com, wikipedia.org

sursă foto: virginradio.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here