Dan Badea – AmUmor, turneul generației cu cheia la gât

0
213

Veteran de aproape 20 de ani în cluburile de Stand-up Comedy, Dan Badea anunță turneul național AmUmor, dedicat Generației cu cheia de gât.

În maniera umoristică ce i-a devenit semnătură, acesta nu se sfiește să spună lucrurilor pe nume – este vorba despre toate lucrurile grele care au marcat copilăriile multora dintre noi.

Turneul debutează pe 19 septembrie la Târgoviște, continuă pe 20 septembrie la Constanța, 24 septembrie – Vaslui, 25 septembrie- Bacău, 26 septembrie Galați, 1 octombrie – Cluj Napoca, 2 octombrie- Satu Mare, 19 octombrie Timișoara.

Pe 29 noiembrie, show-ul ajunge și la București la Sala Palatului. Ca invitat special îl va avea pe Dan Țuțu.

Badea, care are școala lui Dem Rădulescu și spiritul critic rafinat, dezvoltat în urma postului de prezentator de la iUmor, propune un spectacol de stand-up comedy inedit.

Te vei afla la o ședință de terapie în hohote de râs: te mai eliberează de nostalgiile unor vremuri în care aveai nevoie de mult umor că să supraviețuiești. Mai mult, te face să vezi cu umor micile sau mai marile gafe din viața ta.

Turneul AmUmor este produs de Sublime. Bilete mai sunt disponibile doar pentru show-ul de la ora 18 aici, cel de la ora 20 fiind deja SOLD OUT.