Eşti student la Politehnică? Eşti curios cum funcționează lucrurile? Te întrebi dacă tot ce înveţi se poate pune şi în practică?

EESTEC LC Bucharest îţi vine în ajutor cu un eveniment internaţional bazat pe „learning by doing”. Aici vei avea ocazia să pui în practică tot ce ai învățat! După patru ani de la prima ediţie, EESTEC a dorit să ducă tradiţia mai departe, organizând al doilea workshop pe tema sistemelor embedded.

Pe numele său, „Embedded Minds”, îşi propune să unească studenții de la facultățile cu profil tehnic din București cu studenți din străinătate. Aici ai ocazia să le cunoşti poveştile, să lucrezi şi să legi prietenii frumoase cu studenți veniți din alte țări din Europa.

Evenimentul se împarte în o zi de conferinţă şi cinci zile de workshop. Conferinţa are loc în data de 6 mai, iar wokshop­ul se va desfăşura în perioada 9­ – 13 mai în biblioteca UPB.

În cadrul wokshop­ului, studenții sunt îndrumați de specialiști pentru ca la finalul celor cinci zile să realizeze o aplicaţie practică ce va avea la bază sistemele embedded. În aceste zile, ai două mari avantaje: îţi dezvolţi cunoştinţele prin practică şi faci schimb de experienţă cu studenți străini.

Dacă te­-am convins, nu ezita să te înscrii până pe data de 5 mai pe site-­ul: http://www.eestec.ro/embedded la secţiunea „Înscriere”!

Pentru mai multe detalii, accesați http://eestec.ro/embedded 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here