Da viata personajelor de poveste

  0
  1147

  marvel-character-composit-web

  Ai revenit în București, miros de toamnă, aglomerație și foarte multe oportunități. Te dai peste cap să afli cum ai putea să iei parte la toate evenimentele din capitală (și nu sunt puține), dar trebuie să alegi, că n-or fi toate gratis și unele costă destul de mult. Împarți banii de acasă îi drămuiești, mai tai din banii de mâncare, mai renunți la o bere când ieși în pub cu prietenii, dar parcă tot nu ajung. Indiferent de ce-ai face, cât de echilibrat ai fi, tot ți-ar prinde bine câte ceva în plus. Este și normal, cine nu și-ar dori niște bani de cheltuială în plus? Dar facultatea e grea, joburi part-time nu se prea găsesc, cel mult un internship neplătit pe care nu prea-ți vine să-ți pierzi timpul.

  Ei bine, poți să încetezi cu căutările, pentru că noi avem soluția. Îți oferim oportunitatea de a obține banii de care ai nevoie, totul într-un mod simplu, rapid și deloc obositor, ba chiar distractiv am putea spune, și anume prestând servicii de animatori pentru petreceri de copii.

  Dacă ai talente actoricești sau crezi că ești capabil să dai viață personajelor din cele mai iubite desene animate ale copilăriei, vino alături de noi și ajută-ne să oferim un strop de bucurie prichindeilor care-și imaginează tot timpul cum ar fi să-și vadă în realitate eroii de la televizor. Tot ce trebuie să faci este să redevii copil și să intri în pielea personajelor în ipostaza cărora nu de puține ori te-ai imaginat. Batman, Peter Pan sau Spiderman, poți avea ocazia de a fi chiar tu unul dintre acești salvatori sau poți fi una dintre norocoasele eroinele lui Disney.

  Știm că mereu ți-ai dorit să vezi cum ai arăta îmbrăcată ca Belle sau poate Cenușăreasa. Sau și mai bine, cum ar fi dacă tu ai deveni zâna ursitoare a fericirii din ziua de botez a micului fecior de împărat? Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte, ai putea oferi tot ce și-ar putea cineva dori de la viață.

  Programul este unul deosebit de flexibil, care-ți va permite indiferent de priorități să-ți organizezi timpul așa cum vrei tu, iar remunerația este cel puțin atractivă; pentru serviciile tale vei putea obține între 25 și 35 de lei pe oră. Transportul, recuzita, toate sunt incluse în oferta noastră, așa că tot ce-ți mai rămâne de făcut este să ne dai un semn că ai dori să ni te alături echipei de readucere la viață a celor mai frumoase povești.

  Dacă te-am convins sau ți-am stârnit cât de cât interesul, iată câteva dintre adresele la care ne poți contacta:

  http://animatiecopii.ro/

  http://animatoripetrecere.ro/

  http://ursitoarebotezbucuresti.ro/

  Sursă fotografie: alexmazilu.ro