Știu că deja ați auzit noua piesă a Deliei! Ne așteptam cu toții la ceva nebun, dar nu chiar atât de excentric! O piesă dinamică, ritmată, cu un mesaj puternic și sincer, toate acestea întregite de o voce specială. Cu siguranță una dintre cele mai bune piese ale Deliei! În plus, piesa a făcut peste un million de vizualizări încă din prima zi a lansării. Însă succesul piesei a venit la pachet și cu acuzații, mesajul piesei promovând consumul de alcool, spun unii. Totodată, compozitorul Horia Moculescu afirmă că versurile promovează un comportament nedemn pentru o femeie, iar cea care o apără este chiar mama artistei, persoana căreia piesa îi este dedicată! Aceasta spune că e mândră de fiica și că piesa îi place foarte mult, iar mesajul nu o deranjează. 

Alții comentează în termeni și mai duri piesa, insinuând că Delia a plagiat, refrenul piesei fiind foarte similar cu cel al melodiei „Sing for the moment”,interpretată de Eminem. Tabloidele de scandal au fost și ele foarte ocupate în a lua legătura cu diverși specialiști în muzică, să le ofere verdictul: este piesa momentului în România cu adevărat un plagiat?

Delia nu pare deloc afectată de toată controversa creată în jurul melodiei sau de criticile primite, dar recunoaște că piesa este îndrăzneață, mai ales prin versuri, iar mesajul trebuie să și-l asume doar femeile care se regăsesc în el. Totuși, ea se apără spunând că acel cuvânt „beată” nu se referă la starea de ebrietate, ci este o metaforă către orice viciu pe care îl avem și care ne poate duce la o depresie.

Deja au trecut câteva zile de la lansarea zgomoatoasă și parcă gurile rele au mai încetat să ofere toate aceste interpretări. Între timp, piesa continuă să facă furori în România și să adune milioane de vizualizări pe Youtube.    

           Nu știu ce faceți  voi acum, însă eu mă duc să stric butonul de replay! 

Audiție plăcută! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here