Cursurile lunii iunie au reduceri la Fundația „Calea Victoriei”

0
51

Cum ar fi să primești un cadou în fiecare zi? În perioada 24-31 mai, Fundația Calea Victoriei îți dăruiește zilnic 20% reducere la toate cursurile din luna iunie. Dacă dimineața te trezești gândindu-te cum să îți decorezi locuința, după prânz râvnești la un curs relaxant de artă, iar seara visezi cum poți deveni un leader de succes, e timpul să-ți urmezi pasiunea!

Prinde oferta care te aduce mai aproape de ceea ce îți place, indiferent că ai deja un hobby sau vrei să ai parte de o aventură culturală spontană. Tu alegi ce ușă vei deschide și în ce univers vei pătrunde: modă și stil, blogging, pictură și grafică, dezvoltare personală și wellbeing, istoria religiilor, actorie, design interior etc.

Acestea sunt cursurile pe care le poți achiziționa în perioada 24-31 mai cu 20% reducere:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ce curs ți-a atras atenția? Trimite un mail la contact@victoriei.ro pentru înscrieri și întrebări suplimentare.

*Oferta nu se cumulează cu alte promoții sau reduceri și este valabilă pentru cursurile achitate în perioada 24-31 mai 2017, în măsura locurilor disponibile.

unnamed

Fundația Calea Victoriei este singurul loc din București în care te poți dezvolta cu ajutorul artei și culturii printr-o diversitate mare de cursuri și evenimente culturale si interactive. De peste 10 ani inspirăm prin arte și cultură și susținem tinerii talentați. Am reușit să ducem o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale și, în timp, am devenit o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători, artiști și traineri s-au format ca lectori.

Ne mândrim cu peste 50 000 de cursanți care au participat la proiectele noastre și cu peste 2000 de tineri care au beneficiat de burse (participare gratuită la cursurile preferate). Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături în toți acești ani: Cercul Militar Național, Grand Hotel Continental, Universitatea Națională de Muzică din București, Banca Națională a României, Teatrul Odeon și Muzeul Cotroceni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.