S-a dat startul înscrierilor pentru cursuri after work din Capitală! La Universul DallesGo, timpul liber are acum şi mai multă savoare! Dacă vrei să îţi urmezi pasiunea after work sau vrei să îţi dezvolţi un talent ascuns, acum ai această posibilitate!

Universul DallesGO este un loc al oamenilor pasionaţi de dezvoltare personală și profesională, o comunitate susținută de dorința de a învăța și de a experimenta, ce atrage implicarea celor interesați de tot ceea ce înseamnă artă, creativitate și profesionalism în adevăratul sens al cuvîntului. Cursurile sunt destinate persoanelor conectate la tot ce este nou, care vor să-și transforme pasiunile în hobby-uri sau profesie. Profesorii au cariere spectaculoase, disponibilitatea și dorința să transmită mai departe trucurile meseriilor lor, fiind adevărați profesioniști în domeniile lor. Ne dorim să recrutăm talente și să le promovăm. Cursurile sunt interactive și îți dau ocazia să îți probezi în timp real aptitudinile. Fiecare curs are o finalitate concretă – fie o expoziție, fie un proiect specific (depinde de cursul pe care ți-l alegi).

În cadrul celui de-al şaselea sezon, Universul DallesGo  lansează  cursul de Comunicare Online, coordonat de Bogdana Buthar,  consultant în industria de online. Pe lângă acest curs, doritorii mai pot participa şi la alte cursuri, cum ar fi Stilism şi Tendinţe în modă şi Make-up, modulele începători şi avansaţi, Hairstyling, Relaţii publice, Design interior şi Fotografie. Cursurile presupun 12 întâlniri săptămânale care au loc de luni până vineri, între orele 11:00-19:00, la sediul Universul DallesGo.

Mai multe detalii găsiţi aici.

 

Adelina Onea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here