Cursuri de [Planificare] si [Organizare] a Evenimentelor

0
825

Stiai ca bugetul reprezinta stalpul de rezistenta pentru orice tip de eveniment iar asteptarile clientilor trebuie sa fie satisfacute si din acest punct de vedere?  Totul pare usor pe hartie si in filme, insa, in realitate, pentru a reusi ai nevoie de o pregatire ca la carte atat teoretica cat si practica.  Invata acum sa organizezi evenimente de nota 10 si sa oferi profesionalism si bucurie clientilor tai.

Creative Business Management te invita la un curs de planificarea si organizare de evenimente, in perioada 18-19 aprilie, in Bucuresti. In cadrul cursului, vei invata care este calea spre succes, in acest domeniu, care se afla in continua schimbare iar competitia este mereu accerba.

In cele doua zile de curs, vei invata care sunt regulile generale ce stau la baza organizarii oricarui tip de eveniment (nunta, botez, conferinta,festival etc.) si cum trebuie sa le aplici pentru a intrece asteptarile clientilor tai. Partea teoretica va fi insotita de aplicatii practice despre subiecte precum:

  • Ce este event management-ul si cate tipuri de evenimente exista?
  • Cum poti sa creezi un concept clar si o strategie functionala pentru un eveniment?
  • Cum sa stabilesti bugetul evenimentului in functie de cheltuieli implicate si cum trebuie urmarit un cash flow al evenimentului?
  • Cum sa gestionezi intreaga activitate de event planning : coordonarea invitatilor, contactarea sponsorilor ,partenerilor media etc.
  • Cum sa iti dezvolti creativitatea in functie de fiecare eveniment si sa iti fidelizezi clientii?

Trainerul cursului este Bianca Preda. Bianca este absolventa a Facultatii de Jurnalism, are titlul de Master in Comunicare si Relatii Publice iar in anul 2012 a obtinut certificarea in management de catre Institute of Leadership and Management din Marea Britanie. Are o experienta de peste 10 ani in event planning iar in momentul de fata, este implicata in derularea mai multor campanii de relatii publice pentru clienti din domeniul corporate, ong sau politic. Toti participantii la curs vor beneficia in urma unui examen, de un certificat de absolvire autorizat de Autoritatea Natinala pentru Calificari si recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale.

Costul unui curs este de 400 lei si acopera toate costurile aferente sustinerii cursului(taxa curs, taxa suport curs, taxa  ANC ). Pentru inscrieri si detalii ne puteti contacta pe adresa de mail cursuri@cbmanagement.ro , telefonic 0723.430.256 sau pe site-ul www.cbmanagement.ro.

Liliana Uleia
Coordonator training
0743.183.353

www.cbmanagement.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.