YouthHub găzduiește o nouă ediție a cursului ,,Online de la A la Zen’’ pe 17 și 18 septembrie. Două zile și doi traineri care te vor ajuta să devii un online project manager adevărat. Pornind de la noțiuni de user experience, principii de design si structurare a informației, ajungem la content, strategii editoriale și de content marketing. În plus, de data aceasta ne întâlnim și cu un programator obișnuit cu viața în start-up-uri care ne povestește despre etapele de implementare ale unui proiect online și despre cum ne asigurăm că ne ducem planurile la bun sfârșit.

Te așteptăm la YouthHub pentru un training complet, 100% practic. Mai mult, fiecare participant beneficiază de 10 ore de consultanță gratuită post-eveniment pentru a putea lucra cu specialiștii individual pentru proiectul său.

Cursul este structurat în patru module în care discutăm despre:

  • identificarea corectă a publicului țintă
  • cum se creează obiceiurile în online
  • desenăm wireframe-uri, schițăm site-uri și/sau aplicații mobile
  • încheiem cu instrumente de măsurare și interpretarea corectă a cifrelor legate de produsul nostru.

Cursul se adresează agențiilor de web development, celor care lucrează ca account managers, start-upurilor, antreprenorilor aflați la început de drum, ONG-urilor, juniorilor în marketing, bloggerilor și oricui pornește în online și își dorește să dețină o bază solidă de cunoștințe.

Dacă ești student beneficiezi de un pachet special.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here