Incepand din 9 mai, Attitude Art School, va asteapta in fiecare joi de la ora 19:30 la cursul de Ilustratie de carte tinut sub indrumarea ilustratoarei Andra Badea.

 

Cursul va cuprinde patru sedinte in care veti avea ocazia sa faceti chiar voi o ilustratie inspirata de un fragment de carte, in interepretare personala. In cadrul cursului vom discuta despre ce merita ilustrat din fragmentul respectiv, ce urmareste sa transmita fiecare, vom trece prin putina teorie despre asezarea in pagina, compozitie, culoare. Apoi vom lucra la ilustratie de la schita pana la pictura finala care va fi facuta in acrilice. O sa incercam tehnici diferite de texturare, de mascare, solutii speciale de crapare si imbatranire a acrilicului.

 

Ilustratoarea Andra Badea este indragostita de ilustratie si dupa ce a pictat cu drag mobila pentru Ikea s-a hotarat sa impartaseasca din tainele ilustratiei si cu noi ceilalti in cadrul workshop-urilor de la Attitude Art School: ilustratie de personaj si ilustratie pe lemn.

 

Puteti vedea portofoliul ilustratoarei care va sustine cursul aici.

 

 

Inscrierile se fac la telefon la numarul 074 221 9599 sau pe email la adresa: inscriere@attitudeballet.ro.

Va rugam sa confirmati inscrierile pana marti, 7 mai, prin mail, telefon sau plata workshop-ului la sediul Attitude Ballet Studio din Str. Emil Balaban, Nr. 6 (in zona Romana, la intrarea pe Strada Eminescu).

 

Cu toate materialele incluse, cele 4 sedințe ale cursului costa 250 RON. Numar maxim de persoane intr-o grupa: 14

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here