Curs de dezvoltare personală a Chakrei

0
367

Acesta este un curs dedicat chakrelor. Sunt șapte chakre principale în sistemul nostru energetic și le vom aborda punctual, una câte una, pe parcursul a șapte întâlniri. În fiecare întâlnire vom explora o parte din noi asociată cu fiecare chakra. Chakra este un centru energetic care susține și modulează viață, funcțiile organelor, dezvoltarea unor caracteristici personale importante cum ar fi: putere, voința, sexualitate, stabilitate, senzualitate, bunăstare financiară, clarvedere, cunoaștere, empatie, iubire.

Vom înțelege în mod simplu, direct și foarte util sistemul din care pornesc aceste concepte și cum funcționează ele. Totul va fi personalizat. Astfel încât să poți simți că lucrezi pentru ține și că înțelegerea vine din interior, în mod intuitiv, elegant, detaliat și eficient. Cursul în sine este dedicat autocunoașterii și evoluției personale.

Exercițiile vor fi simple, acurate, naturale și vor aduce elemente din:
-meditație
-mișcare/yoga/dans/percepție fizică și corporală
-terapie cranio-sacrală
-cunoaștere și autocunoaștere
-art terapie
-lucrul cu visele (active dreamwork, lucid dreaming)
-integrarea în grup, interacțiunea, consecvență
Și multe alte surprize.

Atmosfera va fi una plăcută, relaxantă. Poți veni așa cum ești îmbrăcat de obicei, nu este necesar să aduci haine speciale pentru yoga. Este posibil să stăm în ciorapi sau și desculți (la unele exerciții). Relaxarea, comfortul, starea de bine vor fi esențiale și vor veni primordial din interior, ca apoi să le răspândim în jur cu multă naturalețe.

Este indicat să veniți la toate sesiunile, permițând sistemului vostru să se dezvolte pas cu pas, complet. Este de asemenea posibil să veniți la o sesiune (două sau mai multe) dacă simțiți să explorați o anumită zonă- atunci puteți veni la sesiunea specifică chakrei respective: de ex. chakra a două-sesiunea din aprilie, 26.

Informații:
cursdezvoltare@gmail.com.  
http://bucuresti.incubator107.com/workshops/1415
Înscrierea obligatorie pe email și/sau telefonic la 0757 411 349

Cost curs:
100 ron pe sesiune
Achitarea totală a cursului (în prealabil) presupune o reducere substanțială a sumei totale de plată pentru toate întâlnirile. Participarea cu o altă persoană: 150 ron pentru amândoi / sesiune (reducere aplicabilă și pentru achitarea sumei totale pentru întregul curs)

Facilitator curs: Laura Elena Prodan

Sunt terapeut cranio-sacral. Lucrez atât cu corpul fizic cât și cu planul energetic, psiho-somatic (gânduri-corp) și emoțional. Am luat contact cu yoga acum mulți ani în timp ce călătoream în lume și m-am simțit din prima ca acasă. Apoi am urmat o serie de cursuri în Amsterdam, Lausanne, București, Londra și am dezvoltat o bază reală a cunoașterii despre chakre, sistemul energetic, cel fizic și cel psihologic. De atunci am organizat cursuri despre Vindecarea Trecutului, Feminitate și armonizarea energiilor, Comunicare, Trăiește Prezentul, etc. Experiența din terapie mă ajută să înțeleg exact cum funcționează corpul omenesc, ce legături sunt între acesta, sistemul energetic și minte-conștiință. Și cum putem face să ne însănătoșim cu adevărat și să refacem legăturile conștiente de sine în mod clar și binefăcător.

 Când?

 Marți@incubator107 , 19 Aprilie de la 19:00 la 21:30
Marți@incubator107 , 26 Aprilie de la 19:00 la 21:30
Vineri@incubator107 , 06 Mai de la 19:00 la 21:30
Vineri@incubator107 , 13 Mai de la 19:00 la 21:30
Luni@incubator107 , 16 Mai de la 19:00 la 21:30
Vineri@incubator107 , 20 Mai de la 19:00 la 2

Locație

Cursul se ţine în mansarda din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Dacă nu ştii deja, află cum să ajungi:http://bucuresti.incubator107.com/contact.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.