Cunoaște tineri din întreaga lume, află cultura lor și arată-le România prin ochii tăi în programul Global Host

0
543

Global Host este un program marca AIESEC prin care poți găzdui un tânăr voluntar internațional, ajutându-l să aducă un impact social în București. Internaționalii care vin în România, fac voluntariat pe oportunități de educație, contribuind la Obiectivele de Dezvoltare Durabilă ONU.

Ca gazdă a unui internațional, poți descoperi culturi, tradiții, moduri de gândire ale unor oameni din țări precum Turcia, Grecia, Hong Kong, Brazilia, Egipt, în timp ce îți dezvolți calitățile de comunicare în engleză. De asemenea, ai oportunitatea de a-l introduce în cultura românească și să-i prezinți Bucureștiul prin ochii tăi. 

Iarna aceasta, poți deveni Global Host în perioada 5 ianuarie-16 februarie 2020, timp de 3 sau de 6 săptămâni. 

Vara trecută, Cristina a fost Global Host pentru Camilla, voluntară din Finlanda. „Această provocare de a trăi cu un internațional îți poate oferi un număr mare de prieteni extraordinari deoarece poți aduce o contribuție, atât pentru tine, cât și pentru comunitate AIESEC într-un timp relativ scurt. Mie personal, faptul că am decis sa fiu un Global Host mi-a schimbat radical modul de viață și mi-a deschis ușa către o nouă familie la care nu mă așteptam și alături de care aștept sa realizez lucruri grozave.”

Pentru mai multe detalii asupra acestui program, se poate accesa următorul site:https://host.aiesec.org.ro

Despre AIESEC:

Organizaţia AIESEC România a fost înfiinţată în 1990, dar la nivel global AIESEC există din 1948. Timp de 20 de ani s-a urmărit a se face o schimbare şi a se conecta tinerii din toată lumea.

În România AIESEC este prezentă în 15 oraşe şi face parte din una din cele mai mari organizaţii globale conduse de tineri. Fiind prezentă în 107 de ţări, AIESEC a ajutat tinerii să trăiască experienţe ce le-a schimbat viaţa, oferind oportunităţi internaţionale studenţilor. Organizaţia are peste 60 de ani de experienţă în dezvoltarea potenţialului maxim al studenţilor înspre a-i face lideri responsabili cu o viziune globală, având parteneriate cu diverse companii, licee şi universităţi.