Cum trebuie să se pregătească un candidat pentru o carieră în consultanță?

0
96

Pe 16 martie, la Hotel Marshal Garden din București va avea loc cea de-a 5-a ediție a evenimentului Consulting Days. Vor fi abordate teme care vor ajuta participanții să înțeleagă ce presupune o carieră în Audit, Contabilitate sau Taxe și cum să se pregătească pentru procesul de selecție.

Cui se adresează acest eveniment? Studenților, masteranzilor sau absolvenților unei facultăți cu profil economic, care doresc să își dezvolte o carieră în domeniile Audit, Contabilitate și Taxe. Consulting Days este oportunitatea perfectă care îi pune pe participanți față în față cu reprezentanții companiilor de top în consultanță, precum: Deloitte, EY Romania, Mazars, PwC, CIMA și SG EBS.

Care sunt beneficiile participării la Consulting Days? Participarea în cadrul evenimentului oferă răspunsuri la curiozitățile ce țin de domeniul consultanță, cum ar fi:

  • Ce presupune o carieră în Audit și Taxe?
  • Cum trebuie să se pregătească un candidat pentru procesul de selecție?
  • Ce abilități caută angajatorii pentru pozițiile entry-level în Consultanță?
  • Companiile din domeniu oferă posibilitatea unui internship part-time?
  • Care este diferența între a lucra pentru una din cele 4 companii Big Four?
  • Care ar fi o marjă salarială pentru un Junior în Consultanță?

Agenda evenimentului include conferințe, workshopuri și studii de caz practice, concepute cu scopul de a le oferi participanților oportunitatea de a interacționa în mod direct cu reprezentanții companiilor.

  • Deloitte va susține workshopul pe tema “Auditul financiar – între rigoare și creativitate”
  • Workshopurile ținute de EY Romania vor dezbate subiecte precum: “Individual taxation” și “Why we love audit”.
  • Mazars pregătește un exercițiu interactiv, cu scopul de a identifica soluții la anumite situații reale: cu clienți din industrii diferite, probleme de contabilitate, situații de audit, solicitări de consultanță fiscală, probleme ce țin de compensarea angajaților, echipe & competiție și multe alte provocări și mai ales, oferă posibilitatea de a vedea cum se pot face bani din toate aceste servicii. Sesiunea de workshop va fi sub forma unui business game (asemănător jocului Monopoly), unde echipele formate vor primi provocarea de a obține un profit cât mai mare, trecând prin provocări asemănătoare celor pe care le-a confruntat Mazars în trecut.

Cei interesați pot afla mai multe detalii pe secțiunea evenimentului de pe www.hipo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.