pentru ce preț își vând tinerii români intimitatea străinilor

Un nou trend circulă pe Internet și se pare că cei mai încântați de apariția mișcării virtuale au fost tinerii din România. Niște cupluri din țara noastră s-au înregistrat pe un site, lăsându-se filmați și spionați 24/24 de către persoane necunoscute. Bineînțeles, contra unor sume de bani. Dar cum s-a ajuns la astfel de gesturi? Pentru ce preț își vând tinerii români intimitatea străinilor?

Povestea tinerilor din Moldova

Acțiunea se petrece în regiunea Moldova, la Iași, în șapte apartamente luxoase, unde șapte cupluri de români au acceptat să fie filmați non-stop. Îndrăgostiții se înscriu pe o rețea ce socializare, însă nu toți reușesc să intre în apartamente. Principalele condiții pe care un cuplu trebuie să le îndeplinească pentru a deveni membru al afacerii sunt: „să se înțeleagă bine și să aibă o viață sexuală ok”, după cum ne informează administratorul firmei.

Procedura de admitere nu se încheie aici. E mai complicat decât pare, căci tinerii au de parcurs o serie de pași ca să ajungă să fie filmați și spionați în locuințe. Iată pentru ce preț își vând tinerii români intimitatea străinilor.

În primul rând, candidații trebuie să trimită poze indecente și sexi. Dacă juraților (a.k.a conducătorilor afacerii) le place ceea ce văd, cuplurile vor fi chemate la o întâlnire. Dar nu orice fel de întâlnire, nici măcar face-to-face, dar organizată neapărat într-un spațiu aglomerat. Românii, dar mai ales româncele sunt admirați câteva minute de la depărtare și dacă jurații consideră că au ce arăta străinilor, sunt invitați la o discuție liberă, la o cafea.

Condițiile de lucru în cadrul „jobului”

În timpul dialogului pe care tinerii îl poartă cu administratorul firmei sunt expuse condițiile de lucru. Ei trebuie să petreacă timp acasă, să aibă sub 30 de ani și o atitudine pozitivă. Camere video sunt amplasate în toate colțurile casei, în dormitor, bucătărie, living și inclusiv în baie, în zona dușului. Există și conținut audio, dar firma se bazează mai mult pe vizual. Activitățile de zi cu zi, lucrurile banale, certurile în familie, partidele de sex – absolut tot ce fac tinerii este filmat și redat în casele străinilor prin intermediul Internetului și al site-ului respectiv. Cuplului i se acordă un apartament de lux pe durata contractului, cheltuielile de întreținere sunt asigurate de firmă și, pe lângă toate astea, există și un salariu.

„Te plătim să stai acasă”

Acesta este sloganul minunatei afaceri. Impresionant, ce pot să zic. Dar pentru ce preț își vând tinerii români intimitatea străinilor? Vă zic imediat, dar pentru binele vostru așezați-vă pe un scaun. De pe urma acestui job, se câștigă minim 400 de euro lunar. Se poate ajunge la sume cu adevărat fabuloase, 4000 de euro. Totuși, să tratăm problema în mod serios. Cuplurile primesc bani, nu muncesc pentru ei, stau în casă și se relaxează toată ziua. Ceva e putred la mijloc. Anume faptul că sunt spionați de niște persoane necunoscute, cele mai multe dintre ele cu probleme psihice, spun specialiștii. Mai întreb o dată: pentru ce preț își vând tinerii români intimitatea străinilor? Pentru bani? Pentru faimă? Viața lor personală s-a încheiat, nu mai putem vorbi de spațiu privat, de secrete. „Te plătim să stai acasă”, dar și tu vei plăti pentru asta.

E legal ce se întâmplă?

Așa apare pe pagina lor de Facebook. Activitatea este legală și presupune doar semnarea unui contract pe o perioadă relativ scurtă de timp. Ca să nu se atașeze utilizatorii și spectatorii prea mult de fetele care apar în filmări. Se pare că îndrăgostiții lucrează pentru o companie înregistrată în Belize, adică într-o țară mică din America Centrală. În orice caz, jobul a intrat în vizorul poliției, fiind vorba de evaziune fiscală, conținut pornografic.

Românii își filmează fiecare mișcare, iar străinii spionează și plătesc. Asta nu e viață, e realitatea din România.

sursă info: youtube.com (Observator TV); sursă foto: facebook.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here