Ilustratori, freelanceri și oameni de agenție au ocazia să aprofundeze aspectele cele mai importante din cariera și succesul unui de ilustrator, în cadrul cursului ”Illustration mentorship” organizat de Artivist toamna aceasta. Susținut de Loreta Isac și doi invitați speciali, cursul va avea loc între 4-19 noiembrie, timp de 3 weekend-uri consecutive, între orele 10:00-15:00, la Thinkspace Microhub.

Cursul face parte din programul complet de pregătire pentru o carieră în ilustrație, ”Illustration Bootcamp”, lansat de Artivist la începutul lunii septembrie și este ultimul pas pentru alegerea unei direcții clare de carieră.

Eficiența cursului stă în structurarea lui sub forma unui ghid practic. Participanții vor avea ocazia să învețe de la Loreta Isac tips & tricks pe care doar experiența de lucru le poate confirma. De la studii de caz, exemple concrete și exerciții out-of-the-box, ”Illustration Mentorship”, combină teoria cu practica astfel încât, la sfârșitul cursului, ilustratorii vor ști cum să se organizeze mai bine, cum să comunice mai bine cu clienții și cum să se promoveze eficient.

În plus, în ultimele două sesiuni ale cursului susținute de invitați speciali, se vor aborda tematici mai puțin obișnuite, dar necesare pentru dezvoltarea antreprenorială a unui ilustrator, precum: tehnici de vânzări, poziționare și alegerea nișei, promovarea prin Facebook Ads și creșterea bazei de date de clienți prin email marketing.

Despre Loreta:

Artistă, ilustratoare și designer, Loreta este una dintre cele mai distinctive tinere voci din peisajul artistic românesc. Iubește să experimenteze cu forme, personaje, tehnici și culori, deci, ai mari șanse să găsești experimente loretistice în cărți, murale, editoriale, gif-uri, calendare, cărți de joc, advertoriale, rochii sau colanți! Portofoliul ei poate fi vizualizat aici: http://loretaisac.com/.

Înscrieri și detalii:

Pentru detalii despre curriculum și desfășurare, accesați pagina web a cursului. Cei interesați se pot înscrie până joi, 2 noiembrie, iar taxa de participare la curs este de  700 lei. Clienții Artivist beneficiază de o reducere în valoare de 50 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here