Cum se reflectă sex appeal-ul în funcție de zodie

0
1820
Cum se reflectă sex appeal-ul în funcție de zodie

„Cine este atât de puternic, încât să nu poată fi sedus?” (William Shakespeare)

Nici arta seducției, nici sex appeal-ul, nu sunt lucruri care pot fi învățate sau puse în valoare citind cărți.

Da, poți extrage niște idei dintr-o carte, dintr-un film. Dar, în principiu, este un skill pe care îl capeți pe teren, pe principiul „încercare și eroare”.

Deși mulți au impresia că trebuie să urmezi o serie de etape pentru a seduce o persoană sau să aplici anumite tehnici (for God’s Sake!), ei bine nu. Treaba e mult mai simplă de atât, trebuie doar să fii tu însuți/însăți.  Probabil o să spuneți că știați asta, dar multor persoane, chiar dacă sunt conștiente de chestia asta, le vine foarte greu să se comporte natural în preajma persoanelor pe care le admiră, plac, iubesc, etc. .

Bine că încet, încet, ieșim din perioada aceea în care erau la modă articolele precum „12 pași prin care poți să-l faci să îți cadă la picioare”, „Află cum poți să o faci să urle de plăcere în 5 pași simpli” și așa mai departe.

Și acum haideți să intrăm în problemă!

Cum se reflectă sex appeal-ul în funcție de zodie

Berbec

Cum se reflectă sex appeal-ul în funcție de zodie

Oh, baby! Berbecii sunt genul de oameni pe care îi observi într-o încăpere.

Farmecul lor personal constă în încrederea pe care o emană prin toți porii. Ei sunt parte din unul dintre semnele zodiacale cu cea mai multă energie sexuală.

Chiar și în cazul femeilor puteți observa o sexualitate masculină, boldfierce.

Acești nativi nu își ascund dorințele și nu se simt rușinați de ele, deoarece ei știu că sunt pulsiuni naturale. În consecință, și le vor apăra. Nu le plac lașii!

Privirea intensă, spontaneitatea, atitudinea „Don’t fuck with me or you’ll die” și o voință puternică alcătuiesc sex appeal-ul Berbecilor.

Taur

Cum se reflectă sex appeal-ul în funcție de zodie

Fiind guvernați de Venus, planeta iubirii, frumosului, desfrânării – planeta plăcerii, într-un cuvânt – acești nativi știu foarte bine ce vor și ce îi încântă în materie de sex.

Persoanele născute în zodia Taur sunt unele dintre cele mai dorite din întreg zodiacul, datorită naturii lor romantico-erotică și a caracteristicilor fizice foarte atractive.

Nu le place să se grăbească! Când vine vorba să seducă pe cineva sau să facă sex, au o răbdare inimaginabilă. Adoră să savureze fiecare moment pe îndelete.

Caracterisicile farmecului zodiei Taur sunt: ochii somnoroși, structura osoasă, eleganță, rafinamentul în atitudine și vocea plăcută.

Gemeni

Cum se reflectă sex appeal-ul în funcție de zodie

Nu cred că există un semn zodiacal mai versatil ca acesta. Sunt faimoși pentru pasiunea lor legată de diversitate și nebunie.

Au o personalitate jucăușă, ludică. Le place să flirteze foarte mult și sunt curioși să experimenteze diverse lucruri, în special în materie de sex.

Nu pot spune că sunt foarte profunzi. Te pot surprinde în timpul unui sărut sau în timpul actului sexual cu chicoteli ori câteva glume sau schimbări foarte dese de poziții.

Gemenii sunt cameleonici. Nu este de mirare că cea mai puternică reprezentantă a acestei zodii este Marilyn Monroe. Atitudinea ei seducătoare, ușor vulnerabilă, dar în același timp voioasă, child-like, este ceea ce îi înnebunea pe bărbații acelor timpuri.

Rac

Cum se reflectă sex appeal-ul în funcție de zodie

Racii sunt emotivi și introverți, dar depășesc aceste calități în timp.

Nu pot trăi fără iubire. Prin urmare, sunt dispuși să recurgă la anumite „jocuri” de seducție, de atracție a unui potențial partener. Ar fi dispuși să facă ORICE ca să nu rămână singuri.

Adoră muzica, dansul, mesele în oraș și romantismul. Sunt curajoși și plini de surprize când vine vorba de dragoste.

Se pregătesc pentru sex ca și cum s-ar pregăti să intre pe scenă, să performeze. Pentru aceștia, cucerirea unei persoane chiar e BIG DEAL!

Ochii umezi conturați de gene lungi sunt tipici pentru nativii acestei zodii.

Leu

Cum se reflectă sex appeal-ul în funcție de zodie

Dorința și focul sunt un mod de a trăi pentru Lei. They want to burn both themselves and their lovers. Ei pot pune în practică tot felul de nebunii pentru partenerii lor.

Dacă partea lor narcisista predomină, le place să-și facă partenerii să sufere. Deci, înainte de a te atașa de un Leu, ar trebui să te asiguri mai întâi ca el/ea este atașat/ă în egală măsură de tine.

Acești nativi se pot îndrăgosti deseori de persoane care îi abandonează sau care nu compensează niciodată. Le place să se lupte pentru iubire, dar urăsc opțiunea de a alege pe altcineva.

Sunt intenși, pasionali și adoră gimnastica sexuală!

Fecioară

Cum se reflectă sex appeal-ul în funcție de zodie

Acești nativi se pot mândri cu trupuri frumoase și bine făcute. Bărbații sunt interesați de bodybuilding și adoră să cucerească femeile cu trupurile lor. De asemenea, le place să fie eroi.

Pe de altă parte, sunt isteți și pot atrage femei și cu abilitățile lor intelectuale. Sunt atenți la fericirea partenerei lor în timpul sexului și încearcă să o mențină. De altfel, ei sunt foarte activi pe acest plan.

Femeile, de asemenea, sunt frumoase din punct de vedere estetic. Cu ajutorul intelectului lor, ele încearcă să găsească, de fiecare dată, cât mai multe moduri de a-și mulțumi partenerul. Uneori fac eforturi foarte mari în menținerea acelei satisfacții.

Deși femeile Fecioară sunt mai inhibate, chiar introverte, nu se dau în lături de la jocuri erotice cu partenerul lor.

Nativii, în special femeile, sunt foarte asprii când vine vorba de curățenie. Ei doresc ca partenerii lor să fie întotdeauna curați și să aibă un miros plăcut.

Balanță

Cum se reflectă sex appeal-ul în funcție de zodie

Acești nativi își captivează sexul opus prin farmecul, eleganța și stilul lor de viață „răsfățat”. Atât bărbații, cât și reprezentantele acestui semn zodiacal, emană frumusețe prin toate manierele estetice.

Tot ceea ce fac se prezintă a fi plăcut și seducător.

Adoră să fie flatate, complimentate de către partenerii lor și nu numai, răsplătind cuvintele frumoase prin punerea în aplicare a „abilităților” din dotare.

Carisma și erotismul personal sunt de ajuns pentru a-și excita partenerii.

Scorpion

Cum se reflectă sex appeal-ul în funcție de zodie

Sex appeal-ul Scorpionilor este incredibil de crescut. Orice ar face ei va mirosi a sex și îi va provoca pe reprezentanții sexului opus. Uneori o fac intenționat, dar asta stă în natura lor: prin urmare, ei sunt mereu sexy, chiar dacă nu intenționează asta.

Scorpionii sunt iubitori înrăiți ai sexului. Sunt întotdeauna conștienți de sentimentele și nevoile lor și nu le plac oamenii care își ascund nevoile. Nevoile lor aparțin naturii umane, deci ascunderea sau negarea lor s-ar împotrivi acesteia.

Marte, guvernatorul secundar al Scorpionului, simbolizează sexul. Pluto, care este guvernatorul principal, simbolizează pornografia.

În timpul partidelor de sex le place să depășească limitele. Într-un mod excitant și plăcut, desigur.

Săgetător

Cum se reflectă sex appeal-ul în funcție de zodie

Săgetătorii dețin un magnetism diferit și mai ciudat. Sunt spirite libere, cu trupuri bine proporționate. Le pasă foarte puțin de ceea ce cred alții despre ei, dar știu cum să seducă sexul opus.

Pot fi asemănați cu acei cai care sunt greu de prins și același lucru se aplică și pentru sex. Sunt liberi, rapizi și nesăbuiți. Dacă intuiesc cumva că pot fi capturați, vor fugi și nu se vor uita înapoi.

Niciodată nu vei putea deține un Săgetător, dar vei învăța cum să fii fericit când ești cu unul.

Bărbații și femeile Săgetător sunt la fel de volatili/le ca și celelalte semne de foc. Sunt niște persoane „sălbatice”.

În timpul actului sexual vor să aibă parte de lucruri care să îi hrănească mental. Tot timpul vor să încerce poziții noi, diverse fantezii și viața sexuală cu ei va fi chiar și amuzantă din când în când.

Capricorn

Cum se reflectă sex appeal-ul în funcție de zodie

Capricornii sunt persoane autoritare, ambițioase și curajoase. Aceste calități maschează aparența lor introvertă. Ei iau inițiativa de câte ori au ocazia.

Preferă ca partenerii să îi placă deoarece au o dorință ascunsă de a fi plăcuți de ceilalți. Le flatează ego-ul și mândria.

Alteori preferă să fie aleși decât să aleagă. Totuși, insistă să își impună propriile reguli. În timpul sexului, își abandonează latura serioasă și dau frâu liber nebuniei, arătându-le partenerilor că sunt dispuși să încerce și lucruri noi.

Capricornii au alură de oameni serioși. Seamănă cu vremea din timpul iernii – îți dă o senzație de frig, dar în același timp te trezește la viață și te revigorează.

Vărsător

Cum se reflectă sex appeal-ul în funcție de zodie

Atât bărbații, cât și femeile Vărsător, sunt dotați cu un magnetism de înaltă tensiune. Pasionați de dragoste și sex, Vărsătorii sunt de asemenea deschiși la schimbări și noi experiențe.

Viața lor sexuală poate debuta la o vârstă relativ fragedă. Nu ezită să încălce regulile, de care le pasă foarte puțin atunci când iubirea și sexul sunt implicate.

Sunt nebuni, curajoși și nu se tem să ceară ceea ce au nevoie. Adoră să experimenteze fantezii noi și să-și înnebunească partenerii de plăcere.

Pun mare preț pe propria fericire. Satisfacerea sinelui este cea mai importantă pentru ei.

Pești

Cum se reflectă sex appeal-ul în funcție de zodie

Peștișorii sunt romantici în adevăratul sens al cuvântului. Când se îndrăgostesc, nu mai au ochi pentru nimeni și nimic altceva. Doresc să fie Făt – Frumos/Prințesă în propria relație.

Pe de altă parte, aceștia iubesc fanteziile. Datorită imaginației lor fără limite, experimentează sexul ca o formă de idolatrizare, venerare. Vor să se piardă în sex și să rătăcească pe diferite tărâmuri.

Sunt capabili să își imagineze foarte multe lucruri, și sunt adepții căutării de jocuri sexuale.

Cu toate acestea, ei au nevoie de suport din partea partenerilor deoarece sunt fragili și indignați. Dacă le sunt respinse ideile și fanteziile, se vor retrage.

Nu spune nimeni că nu aveți voie la sex, dar nu uitați – STAY SAFE!

Sursă info: thewisemag.com

Surse foto: Raluca Gavrilă, tumblr.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.