Dupa furtuna de duminică seară, peste tot se vorbește numai despre asta. Tunete, fulgere și stropi mari de ploaie au inundat Bucureștiul, îngrijorând zeci de șoferi. Străzile arătau fantomatice și ici-colo se mai vedea câte o mașină lustruită de puterea ploii. Cafenelele s-au umplut dintr-odată, iar terasele s-au golit cu aceeași rapiditate.

Știu că mulți nu suportă ploaia, dar eu una am avut șansa de a mă bucura de furtună în plină stradă, indecisă de un loc pe care l-aș putea invada prima dată. Cam ce am observat că se întâmplă când rămâi în pană de idei, înconjurat de mii de stropi de ploaie? Ei bine, haideți să vă arăt cam cum se furtunește românește pe străzile din capitală.

1. Te poți bucura de ploaie, chiar dacă riști să devii un dezastru din punct de vedere vestimentar.

selena-gomez-getting-wet-o

2. Devii subiect de amuzament pentru mai marii acaparatori ai cafenelelor, în timp ce își savurează delicioasele și caldele gustări.

aece80cb2399aab5f07426a514bcd624

3. Ajungi în centrul atenției când hainele de pe tine sunt ude, iar mici picături se scurg de pe firele de păr, devenind mult prea sexy.

tumblr_mz1ctxUCGx1se1phdo1_250

4. Afli de la știri că erai una dintre puținele victime norocoase de a călca într-o baltă dotată cu curent electric, de la firele rebele rupte de vânt sau de crengile copacilor.

images

5. Se declară seară liberă pentru angajații de la terase.

tumblr_n6vr3bQ1iu1ru2brzo5_r4_500

6. Cireașa de pe tort vine când stai și admiri picăturile de ploaie care șterg geamurile aburinde ale clădirilor, savurând o ciocolată caldă sau o bere cu prietenii.

large

Sursă foto: cotidianul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here