Serial Spoilers: Cum scăpăm de spoilere pe Facebook când apare un sezon nou dintr-un serial

0
79

Serial Spoilers: Cum scăpăm de spoilere pe Facebook când apare un sezon nou dintr-un serial?

Apare un sezon sau episod nou din serialul tău preferat. De abia aștepți să deschizi laptop-ul și să vezi ce s-a mai întâmplat cu personajele, cine ce a mai făcut, cine a mai murit, cine cu cine s-a mai cuplat, ș.a.m.d. Dar mai întâi deschizi telefonul, apeși pe iconița Facebook și „Bam!” Descoperi ce s-a întâmplat în episodul pe care tu încă nu ai apucat să îl vizionezi. Sau afli informații prețioase din sezonul nou legate de soarta unui personaj. Spui „Ce e asta, măi! Nu vreau să știuuuu! Aceste chestii care efectiv te înnebunesc poartă numele de spoilere. Ce n-ai da să te uiți liniștit la serialul tău, fără să știi dinainte finalul oricărui episod. Dar există o soluție salvatoare. Putem sta departe de spoilere pe Facebook când apare un sezon sau episod nou dintr-un serial.

Tot ce trebuie să faci este să îți descarci o aplicație. Ea funcționează în cadrul browserelor Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera și Apple Safari. Minunata invenție se numește „Social Fixer” și o poți downloada de pe linkul următor: http://socialfixer.com/download.html.spoilere pe Facebook

Cum te ajută Social Fixer să scapi de spoilere pe Facebook?

Odată instalată această extensie a browserului web, îți este permisă ascunderea statusurilor care abordează anumite teme din cadrul rețelei de socializare Facebook. Adică, în cazul în care nu vrei să vezi unele subiecte sau postări, aplicația îți dă posibilitatea să le ascunzi. Alegi cuvintele pe care nu dorești să le mai vezi niciodată în News Feed și scapi de spoilere pe Facebook cât ai zice „Game of Thrones” sau „Thirteen Reasons Why”.

Mai mult decât atât, ea te ajută să fii la curent cu cele mai noi imagini și anunțuri de pe Facebook, pentru că le ordonează în funcție de ora postării. Prin intermediul aplicației, îți poți modifica și fontul de pe Facebook.

Sper ca Social Fixer să-ți devină un prieten de încredere. Cu siguranță el este răspunsul la întrebarea „Cum să stai departe de spoilere pe Facebook când apare un nou episod și/sau sezon din serialul preferat?”.

Vizionare plăcută vă doresc! Acum chiar va fi plăcută.

Sursă info: cristianflorea.ro

Surse foto: digitalspy.com, shsthetribe.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.