Cum să te relaxezi în București cu bani puțini, la sfârșit de vară

  0
  169
  Cum să te relaxezi în București cu bani puțini
  Pura Vida Sky Bar, Centrul Vechi

  Crezi că distracția și vremea călduroasă dintr-un oraș mare se încheie o dată cu venirea lunii septembrie? Te înșeli. Temperaturile ridicate nu scad chiar așa de brusc, fapt ce îți permite să te acomodezi cu ideea că va trebui să înduri frigul în următoarele luni. Iar buna dispoziție continuă să reziste în multe modalități și tot în numeoase metode. Prin intermediul acestora din urmă îți voi arăta cum să te relaxezi în București cu bani puțini, la sfârșit de vară.

  • Privește Capitala de sus

  Cum să te relaxezi în București cu bani puțini

  Ok, această sugestie nu este una tocmai potrivită pentru cei fricoși. Însă asta nu înseamnă că ea ar trebui automat exclusă. Nu de alta, dar nu poate dăuna nimănui dacă este aplicată cu grijă.

  Agitația citadină poate fi privită ori de acasă, ori dintr-un bar aflat la înălțime. La domiciliu, ea poate fi savurată de la ultimele etaje sau de pe acoperiș. În materie de localuri….există suficiente baruri. Nume precum Pura Vida Sky Bar ori Upstairs Rooftop îți pot arăta cum să te relaxezi în București cu bani puțini. Asta, dacă ești atent.

  • Celebrează sfârșitul de vară

  Cum să te relaxezi în București cu bani puțini

  Dacă „o mică petrecere” este primul lucru care îți vine în minte când te gândești cum să te relaxezi în București cu bani puțini…. atunci organizează o ieșire cu prietenii. Nu contează dacă alegeți să mergeți într-un club sau să mergeți într-un parc pentru a vă bucura de plăceri din această perioadă. Important e să cădeți de acord asupra unui lucru și să îl puneți în aplicare.

  • Relaxează-te cu o carte în mână

  Cititul este o modalitate bună de a trece peste plictiseală. Sau de a evada din ghearele arșiței insuportabile.

  Așa că, dacă vrei să uiți de tot ce e în jur, poți să începi să răsfoiești cartea aceea la care visai de mult. Sau să o cumperi, în caz că nu ai avut bani pentru a o lua până acum. Chiar nu contează dacă alegi să o lecturezi în intimitatea propriului cămin, la metrou….sau în librării cunoscute precum Cărturești Carusel și Humanitas Cișmigiu.

  • Ieși în afara Bucureștiului

  Bineînțeles, nicio listă cu sugestii referitoare la cum să te relaxezi în București cu bani puțini nu ar fi completă fără o aluzie la împrejurimile orașului. Ideea în sine ar părea un clișeu lipsit de substanță dacă localitățile din jurul celei mai mari localități din România nu ar fi interesante.

  Ce vreau să îți zic prin asta? Distrează-te în localitățile din jur. Nu contează dacă vrei să vezi palatul din Mogoșoaia, să te plimbi pe Domeniul Știrbey din Buftea, să te bucuri de atmosfera din complexul Therme sau să mergi la iarbă verde prin pădurea din Cernica. Gândește-te doar la ceva ce ai vrea să încerci și fă-ți planuri referitoare la excursie.

  • Alungă arșița cu lucruri reci

  Cum să te relaxezi în București cu bani puțini

  Venirea lunii septembrie nu înseamnă neapărat și dispariția căldurilor insuportabile. Asta înseamnă că poți să savurezi în continuare băuturi reci precum limonada sau să mănânci deserturi reci acasă sau la orice local vrei tu.

  Totuși, nu exagera cu gheața. Sau cu gustările la temperaturi foarte scăzute.

  Cum ți-ai dori să celebrezi sfârșitul verii? Tu mai știi alte sugestii legate de cum să te relaxezi în București cu bani puțini?

  surse foto: fullsuitcase.com, nourescu.ro, bucureștifm.ro, wall-street.ro, metropotam.ro, cernica.judetulilfov.ro, infotravelguide.ro, romaniatv.net

   

   

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.