marți, noiembrie 28, 2023
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăFilm și teatruCum să (te) gătești pentru vară cu Netflix

Cum să (te) gătești pentru vară cu Netflix

Pe timpul verii, fie ea și atât de ploioasă, suntem poate cei mai pretențioși atunci când vine vorba de ceea ce mâncăm. Ne dorim un corp perfect pentru stat la plajă, dar ne și aducem aminte de gustul delicios al unei prăjituri servite cu înghețată de vanilie sau ciocolată. Iar exemplele nu se opresc aici.

De aceea, vrem să aducem inspirație în bucătăria ta și să te servim cu idei noi, extrase din seriale originale Netflix sau producții licențiate. În funcție de cheful pe care îl vei avea, poți fi chiar tu propriul chef  Sau să îți suni prietenii și să vă strângeți la o cină împreună.

Titluri Originale Netflix:

Cineva să-l hrănească pe Phil: Felul doi

Cu toții ne-am dori să fim uneori în locul lui Phil. El călătorește prin lume și se bucură de cultura și bucătăria locală din Bangkok, Lisabona, Mexico City și multe alte locații impresionante din punct de vedere gastronomic. Felul doi tocmai a apărut pe 6 iulie 2018.

Chef`s Table

Te invităm să iei loc la masă. Unii dintre cei mai renumiți chefi dezvăluie rețete și împart cu noi viziunea despre ceea ce înseamnă cu adevărat a găti – mai mult decât o pasiune, ci un adevărat mod de viață.

The Big Family Cooking Showdown

Unele dintre cele mai plăcute mese sunt cele la care participă toată familia. De aceea, avem un serial (fără scenariu) în care familii pasionate de bucătărie ne servesc cele mai delicioase preparate, râvnind la titlul de cei mai buni bucătari amatori din Anglia.

Ugly Delicious

Știm, știm! Tu ești bucătarul din grup care inventează mereu noi rețete și e gata să încerce combinații inedite de arome. Pentru tine, Ulgy Delicious se va potrivi ca o mănușă – vei călători prin întreaga lume și vei vedea reintepretări ale unor rețete clasice. De exemplu, pizza în stil japonez. Sună bine, nu?

Goana dulce mult aduce

Sperai să nu vorbim de dulciuri? Ne pare rău, dar nu puteam să trecem peste aceste minunății. În acest serial apărut pe 13 iulie 2018, cel mai important ingredient este timpul (care sigur are calorii puține). Cu el, dar și cu ceilalți concurenți, luptă echipele atunci când prepară cele mai gustoase deserturi.

Titluri licențiate:

(R)evoluția fripturii

Nu puteam să uităm de un preparat atât de îndrăgit de către români. (R)evoluția fripturii reprezinte o căutare la nivel global a celei mai bune fripturi, care duce la interviuri cu bucătari, fermieri, măcelari și experți pe tema factorilor care influențează calitatea cărnii.

RELATED ARTICLES

Most Popular