miercuri, februarie 21, 2024
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăFilm și teatruCum să petreci un Crăciun ieșit din tipare pe Netflix

Cum să petreci un Crăciun ieșit din tipare pe Netflix

Știm cu toții ce înseamnă un Crăciun obișnuit, nu? Familia adunată la un loc, multă mâncare și fericire. Multe cadouri, relaxare și filme sau programe speciale. Dar ce poți să faci când vrei să ai parte de sărbători aparte? Poți să nu fii materialist. Poți să încerci să devii mai darnic pe tot parcursul anului care urmează. Poți chiar să iei în derâdere unele clișee ale perioadei. Poți urmări programe mai nonconformiste….sau, dacă ai un cont, poți petrece un Crăciun ieșit din tipare pe Netflix.

Dacă nu ştii încă la ce să te uiţi, îţi voi da două sugestii.

BoJack Horseman Christmas Special: Sabrina’s Christmas Wish (2014)

  • Fundalul

Aţi asocia vreodată o producţie dominată de satiră, cinism şi un ton depresiv cu un episod de Crăciun? Probabil nu. Însă BoJack Horseman chiar are un episod special legat de emblematica sărbătoare de iarnă. El a fost lansat pe 19 decembrie 2014, fix în pauza dintre primul şi al doilea sezon.

  • De ce ar merita să te uiţi la el?

Fiindcă ce ar fi un Crăciun ieșit din tipare pe Netflix fără o îmbinare de opinii, universuri şi tipuri de caractere?

Acum serios vorbind, Sabrina’s Christmas Wish este aparte prin multitudinea de faţete pe care le oferă. Ai puse în faţă atât cinismul cauzat de comericializarea Crăciunului, cât şi bucuria adusă de atmosfera festivă şi programele speciale. Îl ai pe BoJack atât în prezent, cât şi în Horsin’ Around, serialul care l-a făcut celebru.

un Crăciun ieșit din tipare pe Netflix
Personajul lui BoJack din Horsin Around alături de cel mai mic dintre copiii săi adoptivi, Sabrina (Sarah Lynn)

Iar, la rândul său, Horsin Around nu se centrează pe personajul calului antropomorfic. El pune accent pe Sabrina, cel mai mic dintre copiii adoptivi, care este prinsă între a crede sau nu în Moş Crăciun şi între dorinţe minore (păpuşi şi creioane) şi imposibile (readucerea părinţilor ei la viaţă).

A Very Murray Christmas (2015)

  • Dincolo de jocul de cuvinte

…o să ai parte de o comedie muzicală care ţi-l pune în faţă pe actorul american Bill Murray. Şi pe Sofia Coppola colaborând, din nou, cu el din funcţia de regizor.

  • De ce ar trebui să vezi filmul

Pentru că pare croit pe calapodul lui Murray. Acesta este prins într-un hotel din New York în timpul unei furtuni de zăpadă şi forţat să facă o emisiune specială de Crăciun…în ciuda faptului că toate celebrităţile care trebuiau să vină nu au mai apărut.

un Crăciun ieșit din tipare pe Netflix
Bill Murray şi Chris Rock încercând să fie festivi

După o pană de curent, programul ajunge să fie anulat. Decizia deschide uşa unor numeroase aventuri care implică personal de hotel, cupluri, piese de Crăciun cunoscute mai mult în Statele Unite (dar nu numai)…..şi un vis indus de băutură, unde realizează o emisiune festivă alături de George Clooney şi Miley Cyrus.

un Crăciun ieșit din tipare pe Netflix
Paul Shaffer, George Clooney, Bill Murray şi Miley Cyrus pe scenă, într-o atmosferă festivă

Voi la ce programe v-aţi uita de Crăciun? Şi la ce v-aţi gândi dacă aş spune un Crăciun ieșit din tipare pe Netflix?

surse foto: express.co.uk, imdb.com

Catalina Murea
Catalina Murea
Prefer să las scrisul să comunice în locul meu. În general nu îmi place să vorbesc despre mine, deoarece consider că interesele mele pot părea mult mai fascinante.
RELATED ARTICLES

Most Popular