Cum să ne organizăm timpul?

  0
  269

  Sunteţi o persoană creativă, aveţi multe de spus, dar nu vă puteţi organiza timpul?

  Vă recomand cartea Time management for creative people. O puteţi citi ca pe o introducere pentru cei care nu se pot organiza sub nicio formă şi au nevoie de un hint pentru a începe să îşi realizeze planurile fără a se stresa prea mult.

  În ziua de astăzi, se pare că timpul este cel mai mare duşman uneori. Ideile creative se pot pierde din cauza lipsei noastre de organizare şi coordonare, aşa că trebuie să începem să facem ceva…

  Aici puteţi găsi exemple din viaţa noastră ocupată de zi cu zi, exemplificate şi apoi explicate, pentru a ne crea propriul nostru mod de  organizare a timpului. Fiecare dintre noi este diferit şi funcţionează după anumite tipare, de aceea este important să ştiţi când sunteţi cel mai creativ şi dispus să naşteţi idei.

  Susa foto: www.goodreads.com

  Unii pot fi creativi dis-de-dimineaţă, pe când alţii pot fi păsări de noapte, capabili să înveţe până la 4 dimineaţa fără nicio problemă. Nu trebuie să vă creaţi liste nesfârşite de lucruri de făcut, important este să faceţi 2 -3 lucruri, dar să le terminaţi. Când simţiţi că vă copleşeşte munca pe care o aveţi, scrieţi totul pe un bilet şi puneţi-l undeva, cu scopul de a începlini acele sarcini, dar în acelaşi timp evitaţi să le aveţi în minte pe moment. Le uitaţi într-un colţ, până vă apucaţi concret de ele. O minte încărcată nu este productivă. Nici una stresată… Secretul stă în crearea unui sistem potrivit pentru fiecare dintre voi.

  La voi ce funcţionează?

  Cartea o puteţi găsi în format Ebook, aici.

   

  Alexandra Mihai

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.