Cum sa fii un cliseu uman

0
1002

Te plângi că ești înconjurat de stereotipuri și că nimeni nu mai are destulă imaginație ca să își construiască un stil propriu. În mod ironic, viața ta e o luptă continuă pentru a te încadra într-o anumită categorie de oameni, pentru a fi o copie fidelă în cadrul unui trend. Pentru că sunt o persoană altruistă, am alcătuit un ghid care să îți ușureze munca, în caz că te pregătești să devii un clișeu uman.

Îmbracă-te conform muzicii pe care o asculți. Asculți metal? Ia-ți gândul de la hainele lejere și pune bocancii la loc în picioare, doar nu vrei să se uite ciudat băieții din Pirați la tine că vii de la plajă cu haine colorate. Ești rapper? Atunci ești norocos, pentru că, odată cu răspândirea modelelor plus size, vin și șansele să găsești mai ușor haine XXXL, care să stea pe tine ca cearșaful pe care-l pune mama pe sârmă, la uscat.

Baggy-Clothes

Laudă-te cu ceva total irelevant. Cum ar fi orientarea sexuală. O să pari mult mai interesant atunci când o să afirmi clar și răspicat că tu ești împotriva unei astfel de etichetări ieftine și că gusturile tale nu au nevoie de o denumire. Te poți lăuda chiar și cu preferințele muzicale, criticându-i pe toți atunci când nu îți împărtășesc opiniile.

Luptă împotriva sistemului. Găsește o cauză care ți se pare mai interesantă, citește două-trei articole anonime scrise pe tema asta și pe urmă autodeclară-te activist. Nu contează că abia ai aflat unde e Roșia Montană pe hartă sau că habar nu ai cu ce se mănâncă feminismul, du-te în Piața Universității și zbiară ceva care rimează. Ai grijă să faci cât mai multe fotografii, faptele eroice merită imortalizate.

Frecventează doar locurile social acceptate în micuța ta comunitate. Ai grijă să nu ieși în afara normelor stabilite, dacă vrei să mai contemplezi triunghiurile împreuna cu amicii hipsteri. Ori în Control, ori ești banned. Dacă, totuși, cineva te surprinde într-un loc compromițător, afirmă senin că erai doar în trecere.

91774_ORIG-Be_different_like_everyone_else

Susține că ai probleme emoționale. Depresia și anxietatea sunt la modă, ține-o una și bună până îi convingi pe toți cât de sensibil(ă) ești. În plus, o doză de misticism și o vagă înclinație spre cultura indiană nu strică niciodată, iar o cedare nervoasă din când în când dă foarte bine, asta dacă te asiguri că toți prietenii tăi sunt la curent cu sechestrarea ta temporară la domiciliu.

Atribuie cuvântul corporatist oricărei tradiții. Opune-te vehement atunci când părinții se pregătesc să împodobească bradul de Crăciun și explică-le proveniența păgână a sărbătorii. S-ar putea să rămâi fără cozonac anul ăsta, dar va merita efortul.

Cam în proporție de 99%, sfaturile ar trebui să funcționeze. Eșecul vine atunci când constați că mai ai un gram de personalitate, care îți împiedică procesul de imitație. În acest caz, oprește-te, scapă de el, și continuă-ți nobila misiune de a deveni banal. Mult succes!

Sursă foto: soboconcepts.com, cloutfit.com, tnation.t-nation.com