Când eşti student faci orice pentru a economisi bani, însă, când vine vorba de a fi în trend, te uiţi cu dezamăgire către portofel. Aşa că m-am gândit la câteva soluţii pentru „shopaholici”.

Îmi place să vânez reducerile şi, din fericire, există un magazin care face aceste minuni special pentru studenţi. Vorbesc despre H&M, care organizează destul de des „Săptămâna studenţilor” cu reduceri de 20%.

Fb._Ad_Saptamana_Studentilor_vs_1_1200_x_628

Un alt loc în care poţi găsi lucruri cool este outlet-ul. Chit că majoritatea hainelor au etichetele tăiate şi eşti în dubii privind firma cărui aparţine produsul, calitatea îşi va spune întotdeauna cuvântul. Avantajul este că poţi cumpăra aproape orice cu o reducere de 20-30% faţă de preţul de pe piaţă.
Unde găsim outlet-uri?
Sunt câteva mai sus de Cişmigiu, pe bulevardul Regina Elisabeta, dar şi lanţul iLikeOutlet, care are magazine pe Bulevardul I.C.Brătianu, Strada Batistei şi Strada Academiei.

slide-03
Vă sfătuiesc să mergeţi la Yard Sale sau Garage Sale, unde puteţi găsi haine vintage la preţuri convenabile. Ştiu că la subsolul pub-ului Dianei 4 s-au organizat de curând astfel de târguri, aşa că merită să încercaţi, e posibil să găsiţi ceva pe placul vostru.

10636639_753667421396047_2585012090055503007_o

O altă modalitate de a găsi lucruri fashion ar fi anumite site-uri, însă în cazul lor preţurile variază, iar calitatea este pusă sub semnul întrebării.

Lichidările de stoc ar mai fi o variantă… în graba de a scăpa de marfă, magazinele vând ultimele produse cu preţuri scăzute.

Mai sunt de asemenea şi SH-urile, locuri în care găseşti de multe ori chestii unicat şi aproape noi. Recomand SH-urile în special pentru achiziţionarea genţilor, deoarece în cazul lor nu eşti nevoit să îţi mai pui atâtea probleme privind bolile.

BONUS: Mergeţi la târgurile cu schimburi de haine. Laşi ceva vechi, pleci cu ceva vechi, dar te vei simţi mai bine cu ceva nou în dulap. Cei de la Kulturhaus au organizat un eveniment de acest gen acum o lună.

Oricât de mult ai investi în vestimentaţia ta, nu înseamnă neapărat că o faci şi într-un mod corect. Bunul gust nu ţine întotdeauna de suma de bani pe care o ai în portofel, aşa că te poţi îmbrăca bine şi dintr-un bazar. Alege ceva care te face să te simţi confortabil şi nu ceva care te face să araţi precum un fotoliu de catifea.

Sursă foto: iLikeOutlet, H&M şi Dianei 4.