marți, iulie 23, 2024
Recrutare IQool
AcasăDespre tineCum să faci cadouri când ești un student falit

Cum să faci cadouri când ești un student falit

Deși luna decembrie nu a venit încă, sezonul cadourilor pare că a început deja. De ce? Păi, pentru că oamenii încep de acum să se gândească la daruri pentru alții. Nu de alta, dar Crăciunul se apropie, iar noțiunea de Secret Santa va deveni și ea curând o realitate. Iar banii, indiferent de cât de mulți sau de puțini sunt, trebuie gestionați cum trebuie.  Dacă ești la facultate și îți dorești să nu fii împovărat sau păcălit când faci aceste genuri de achiziții, atunci va trebui să înveți cum să faci cadouri când ești un student falit.

Și cum ai putea să faci asta?

  • Oferind bijuterii făcute de tine

cum să faci cadouri când ești un student falit

Sărbătorile s-ar putea să fie o perioadă benefică pentru sufletul tău. Asta, dacă pe degetele tale nu le deranjează noțiunea de handmade.

cum să faci cadouri când ești un student falitAi vreo colegă sau o prietenă pasionată de podoabe făcute manual? Acum ai ocazia de a-i da ceva care să vă mulțumească pe amândouă. Crezi că ai colegi sau rude cărora le plac brățările? Oferă-le și lor ceva.

  • Dăruiește un pulover cu model festiv

cum să faci cadouri când ești un student falitCum să faci cadouri când ești un student falit? Apelând la umor și la o tușă personală. Decembrie va fi luna puloverelor ciudate cu tematică de Crăciun. Așa că acum este momentul să oferi – sau să croșetezi, dacă ai răbdare – ceva călduros pentru oamenii din viața ta.

cum să faci cadouri când ești un student falitNu știi cum să faci acest lucru? Poți căuta. Sigur vei găsi destule clipuri pe YouTube care să îți arate cum se face. Îți lipsește lâna? Ai posibiltatea de a folosi un pulover simplu pe care să coși modelele în sine.

  • Alege să întreprinzi sarcini pentru alți oameni

cum să faci cadouri când ești un student falitA treia sugestie de pe această listă este, probabil, și cea mai puțin creativă. Dar asta nu înseamnă că nu poate fi utilă. Mai ales când lumea din jurul tău este ocupată.

Ce poți să faci, mai exact? Să te pui la dispoziția altora. Ei vor avea oportunitatea să decidă când și dacă să apeleze la ajutorul tău doar în situații complexe sau pentru o întreagă zi.

  • Crează o felicitare/scrisoare

cum să faci cadouri când ești un student falitAi nevoie de o coală de hârtie sau de una subțire de carton. Și de niște markere, creioane sau orice alte materiale preferi. Cuvintele vor veni de la sine, indiferent cărui apropiat i-o vei adresa.

Dacă desenatul nu e unul dintre punctele tale forte….atunci scrie o scrisoare.

  • Ia-ți prietenii și mergeți la un eveniment gratuit

cum să faci cadouri când ești un student falitBine, această idee poate fi aplicată pe tot parcursul anului. Nu de alta, dar târgurile de Crăciun nu sunt singurele evenimente la care puteți intra fără a plăti. Trebuie doar să căutați – și să găsiți, bineînțeles – ceva care să vă placă.

Tu ce idei alegi să pui în aplicare când te gândești cum să faci cadouri când ești un student falit?

surse foto: isic.ro, pinterest.com, boredpanda.com, quickenloans.com, felicitarihandmade.com, europafm.ro

Catalina Murea
Catalina Murea
Prefer să las scrisul să comunice în locul meu. În general nu îmi place să vorbesc despre mine, deoarece consider că interesele mele pot părea mult mai fascinante.
RELATED ARTICLES

Most Popular