Știm cu toții cât de relaxant este să citim o carte bună, în mijlocul weekend-ului, și câte lucruri noi ne împărtășesc şi putem „fura” din cărţi. Ca să nu mai spun că până și cel mai tare gadget pălește în fața cărții preferate, nu e aşa? Însă ce nu ştiţi voi, cu siguranţă, este că aceste cărţi sunt şi cele mai frumoase obiecte pentru decorat. Haideți să descoperim cum putem, cu ușurință, să înfrumusețăm spațiul nostru cu ajutorul cărților. 

1. O altfel de bibliotecă 

De ce să ţii cărțile închise în bibliotecă, dacă acestea arată de zeci de ori mai bine deschise?! În plus, scopul lor este să stea deschise! Totodată, putem renunța la aranjamentele clasice, și să le punem cu coperta la vedere, mai ales că, de cele mai multe ori, acestea arată foarte interesant și dau un plus de originalitate încăperii. Merită încercat! decorezi-cu-carti1

2. Rafturile din cărți 

La fel de bine, cărțile pot servi ca rafturi. Atâta timp cât reușești să clădești turnulețe stabile din ele, le poți transforma în locul pe care îți ții telefonul sau chiar laptop-ul, în funcție de cât de înalte decizi să le faci.

carte

3. Patul din cărți

O metodă excentrică și destul de greu de realizat este patul din cărți! Pentru asta ai nevoie să compromiți câteva sute de cărți de diferite mărimi,  pe care să le îmbini perfect pentru a avea rezultatul scontat, și bineînțeles de un inginer! Această alegere o fac doar cei care au epuizat toate metodele de depozitare de mai sus. Însă trebuie să fii conștient că nu vei mai dormi niciodată (sau cel puțin nu în acest pat), și cel mai probabil acesta va ajunge la muzeu, însă merită efortul. 10173610-749774721710689-3255154215011665831-n

Ei bine, pentru toți îndrăgostiții de cărți, aveți acum încă o întrebuințare a acestora, dar asta, bineînțeles, după ce le citiți! 

Sursă foto :  timetv.ro, geanina-dansdecuvinte.blogspot.com, gandul.info.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here