Toate companiile, fie că sunt mai mari sau mai mici, dezvoltă produse sau servicii care trebuie protejate din punctul de vedere al proprietății intelectuale. Mai ales pentru companiile mici, proprietatea intelectuală (IP) este una dintre cele mai importante active pentru dezvoltarea business-ului. Antreprenorii care înțeleg ce înseamnă protecția IP și cum poate fi folosită pentru a atrage investiții pot lua deciziile potrivite la momentul potrivit.

Investind bani și resurse pentru a înțelege cum funcționează protecția IP și înșelegând riscurile și oportunitășile pe care le poate genera, un start-up poate să își atingă obiectivele de business mult mai repede. Pentru a veni în sprijinul antreprenorilor din România WeLoveDigital Unirii și Cosmovici Intellectal Property organizează un workshop de două ore pe tema importanșei protecției IP pentru start-up-uri, diferența dintre diferite drepturi IP și nu în cele din urmă, cel mai potrivit tip de protecție în funcție de tipul de business.

Subiectele de discuție vor fi:

  • De ce este protecția IP importantă pentru business-ul tău și pentru investitori;
  • Care este diferența dintre diferite drepturi IP (mărci, patente, secrete comerciale sau drepturi de autor);
  • Ce se poate întâmpla dacă nu alegi să îți protejezi business-ul;
  • Ce fel de bunuri/servicii poți să protejezi și ce nu;
  • Cum te aperi în cazul în care ți-au fost încălcate drepturile de proprietate intelectuală;
  • Cât costă acest tip de servicii;
  • Cum îți poți programa investițiile în IP pentru a-ți maximiza profitul.

Cine este speakerul

Paul Cosmovici este fondatorul Cosmovici Intellectual Property, licențiat în Drept în cadrul Columbia University și memmbru în barourile din Geneva, New York și Paris cât ți în cadrul European Trademark and Design attorney.

Strategiile pe care le propune clienților îl recomandă ca fiind profesionistul pe care orice om de afaceri și-l dorește pentru a-i proteja business-ul. Experiența anterioară în domeniul dreptului corporativ și bancar, înainte de a-și înființa propria firmă, este un element important care comletează modalitatea inedită în care alege să rezolve situațiile cu care se confruntă clienții săi.

Experiența lui Paul Cosmovici acoperă teritoriul european și cel nord-american privind soluționarea mai multor cazuri cu privire la mărci, patente, drepturi de autor, software și nume de domenii.

Unde&Când

Luni, 18 iulie, ora 10:00 în cadrul WeLoveDigitalUnirii (Str. Radu Vodă, nr.17, et. 5)

Cum vă puteți înscrie

Pentru a putea participa la acest workshop vă puteți înscrie trimițând un e-mail la adresa

diana.serban@cosmovici-ip.com împreună cu datele dumneavoastră de contact. Intrarea este liberă.

Cosmovici Intellectual Property (www.cosmovici-ip.com) este o companie elvețiană de consultanță în domeniul protecției drepturilor de proprietate intelectuală. Deține portofolii importante în Europa, dar și în America și Asia. Este implicată frecvent în acțiuni care țin de proprietatea intelectuală precum verificarea ți evaluarea drepturilor de proprietate intelectuală, negocierea și redactarea documentelor pentru obținerea de licențe, brevete, mărci, nume de domenii și înregistrarea acestora la oficiile competente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here