Cum să alegi un host bun pentru website-ul tău

  0
  34
  cum sa alegi un host bun ghid

  De câte ori te-ai întrebat care sunt criteriile după care ar trebui să te ghidezi pentru a alege un host bun pentru site-ul tău? Dacă ți-ai pus această întrebare măcar o dată, articolul acesta este pentru tine. Sperăm ca până la sfârșitul articolului să găsești răspunsurile potrivite pentru nelămuririle tale și să înveți cum să alegi un host bun pentru website-ul tău.

  Criterii după care ar trebui să alegi un host

  Tipul de host care îți este de folos

  În primul rând, trebuie să îți răspunzi la întrebarea „Ce tip de host îmi trebuie?”. Acesta este primul și cel mai important criteriu. Deși îți dorești cel mai bun host, trebuie să ai în vedere și nevoile tale reale, care pot fi mai mari sau mai mici. Așadar, dacă ești la început de drum, poți alege cel mai ieftin host și anume hosting-ul shared. Acest tip de host este de asemenea potrivit și pentru cei care nu au prea multe cunoștiințe în domeniu sau pentru site-urile cu trafic mai redus.
  Pe măsură ce site-ul tău avansează și traficul crește, poți alege un host mai performant.

  Performanța


  Transfer de date nelimitat sună tentant? Ei bine, chiar dacă îți surâde ideea și te bucuri că ai găsit cea mai bună soluție, nu crede! De ce să nu crezi? Din cauza faptului că firma la rândul ei, trebuie să plătească pentru aceste servicii, iar dacă consumul tău va fi mare, vei avea de suportat costuri în plus.
  De asemenea, firma de web hosting pe care o alegi, va trebui să îți permită să folosești adresa de e-mail pe care ți-o dorești tu și care este potrivită pentru domeniul ales. Astfel, orice mesaj să fie retrimis spre adresa ta. Totodată este necesar și un autoresponder, adică, o adresă de e-mail care trimite un răspuns automat expeditorului.

  Securitatea


  Cu toții știm că siguranța datelor și a informațiilor este cea mai importantă. Așadar, când îți alegi host-ul, trebuie să ai siguranța că acea firmă îți va proteja datele personale, atât ale companiei tale cât și datele clienților tăi. Pe lângă protejarea datelor, plățile produselor sau serviciilor trebuie să fie securizate.

  Suport tehnic


  Acesta este ultimul criteriu, dar nu cel din urmă, fiind la fel de important precum celelalte. Așadar, poate că știi sau nu, dar în online pot apărea deseori probleme tehnice cu site-ul tău. Dacă problemele sunt mari iar suportul nu există, va trebui să ceri ajutorul unui specialist, iar acest lucru poate fi destul de costisitor. Alege un host care poate să îți ofere suport tehnic, fie telefonic, fie online, ori de câte ori ai nevoie.

  În momentul de față, oferta serviciilor de host de pe piață este extrem de bogată, motiv pentru care alegerea unui singur serviciu de host poate deveni o sarcină destul de confuză. Totuși, urmărind criteriile prezentate mai sus (și nu numai) vei reuși să ajungi la alegerea potrivită. Spre exemplu, MXHost, cu o experiență de 15 ani, oferă servicii de hosting de înaltă calitate la un preț accesibil, un pachet variat de servicii (cum ar fi găzduire WordPress, Magento sau Reseller), siguranță în ceea ce privește datele personale și suport tehnic 24/7. Atenția la detalii, flexibilitatea crescută și identificarea permanentă a soluțiilor optime recomandă această companie de hosting ca fiind una dintre cele mai bune.

  Dacă deții deja un website sau intenționezi să-ți deschizi unul în viitorul apropiat, sperăm că ghidul nostru despre cum să alegi un host bun îți va fi de ajutor. Îți reamintim că de alegerea unui host optim poate depinde succesul blogului sau afacerii tale.