Cum ma imbrac – workshopuri si ateliere de educatie vestimentara

0
315

Proiect13 demarează o nouă platformă, de data aceasta axată pe educație vestimentară, începând cu 1 februarie, în Vesuvio Café.

Proiect13  este o platformă educativă ce reunește zece workshopuri și trei ateliere desfășurate pe parcursul unei luni. Platforma “Cum ma îmbrac…” cuprinde o serie de întalniri organizate săptămânal, sâmbată și duminică, între orele 11:00-16:00. În cadrul workshopurilor, Gabi Urda, Consultant Comunicare și Designer, va vorbi despre tipuri de siluete, garderobă, tendințe și mai ales despre alegeri vestimentare inspirate care evidențiază atuurile feminine. Anca Spiridon, designer In a State și trainer, susține atelierele “Pimp your wardrobe”, ateliere de restilizare și reinventare vestimentară, la sfârșitul sesiunii de workshopuri, în weekendul 22-23 februarie, tot între orele 11:00-16:00.

1616397_777593052269116_1446217653_nProgramul detaliat:

Primul weekend: (1-2 febr.)
1. Cum să-ți afli măsurile și tipul de siluetă
2. Care sunt culorile, texturile, lungimile, tipurile de croială care se potrivesc siluetei și stilului tău vestimentar
3. Cum să-ți organizezi o garderobă de bază
4. Cum îți alcătuiești o garderobă de ocazie, cum o întreținem și cum o îmbunătățim în fiecare sezon

Al doilea weekend: (8-9 febr.)
5. Cum e dulapul tău – Diagnoza de garderobă și redefinirea dulapului tău de acum (jocuri de rol și workshop-uri cu haine care ne plac și care ne displac, cum edităm și completăm în funcție de personalitatea, cariera și stilul de viață)
6. Care sunt tendințele și cum le adaptăm, integrăm sau eliminăm
7. Ce înseamnă smart shopping și cum ajungem să cumpărăm mai puțin și să alegem mai bine

Al treilea weekend: (15-16 febr.)
8. Ce sunt dress code-urile și cum le decodăm cu stil (office, cocktail, casual, business casual etc.)
9. Ce înseamnă garderoba și ținuta profesionala, cum le folosim pentru a obține success profesional
10. Cum abordăm evenimentele din viața profesională din punct de vedere vestimentar (interviu, avansare, team building, călătorie de serviciu, petrecere de firmă etc.)

Al patrulea weekend (22-23 febr.):

“Pimp your wardrobe” – ateliere de restilizare și reinventare vestimentară

11.  Sesiuni de pimp your jeans

12. Trash your T-shirt și versatilități nebănuite ale hainelor.

13.  Realizăm accesorii din obiecte vestimentare care și-au trăit viața ca atare, dar se vor „reîncarna.”

Mai multe detalii despre workshopuri se regăsesc pe site-ul Proiect13 și pe pagina de Facebook.

Înscrieri pe adresa de e-mail: contact@proiect13.com. În mail trebuie sa precizezi numele tău, numele workshopului/ workshopurilor și/ sau atelierului la care îți dorești să participi și numărul de telefon.

Prețul unui weekend de workshopuri și ateliere este de 130 RON și include un voucher de 30 RON din partea cafenelei.

Persoanele care se înscriu la toate workshopurile și atelierele beneficiază de un discount de 20%, iar persoanele care se înscriu la cinci workshopuri/ ateliere beneficiază de un discount de 10%.

Despre Proiect13:

Proiect13  este o platforma educativa ce reuneste 13 workshopuri pe teme legate de moda si stil de viata. Stilul vestimentar trebuie sa ne reflecte personalitatea si, in acelasi timp, sa fie potrivit cu stilul de viata si activitatile pe care le desfasuram. Hainele sunt primul strat al identificarii sociale. Invata sa te exprimi prin haine, la fel de bine ca prin cuvinte.

Ne dorim ca prin intermediul workshopurilor organizate sa le oferim participantelor oportunitatea sa se cunoasca si sa intelega ce li se potriveste, experimentand si alegand tendinte, accesorii si un stil vestimentar armonios. Prin intermediul hainelor pe care le purtam putem sa obtinem numeroase beneficii personale si profesionale. O tinuta potrivita poate sa ne aduca o slujba noua, un contract nou si multe alte avantaje personale.

In fiecare weekend ne vom intalni sa discutam despre noi, despre garderoba, despre alegerile vestimentare si despre conturarea unui stil vestimentar care sa avantajeze si sa reflecte interiorul fiecarei persoane. Hainele vor deveni declaratii ale personalitatii si vor sublinia atuurile personale.