Cum interacționăm cu alte naționalități by incubator107

0
240

Ce?

Ai fost vreodată timorat când s-a pus problema să discuți cu un străin, chiar dacă stăpâneai limbă acestuia? Ai vrea să lucrezi într-o companie multinațională și să călătorești mult pentru serviciul tău? Sau pur și simplu știi deja că este important să fim deschiși si receptivi la alte culturi, acum că toți suntem parte dintr-un sat global și ai vrea sa ai acces la experiența directă a altcuiva? Atunci acest atelier este pentru tine și te astept cu drag să ne cunoaștem!

Vom împărtăși experiențele proprii și vom identifica  jucându-ne ce stereotipuri avem despre alții și despre noi înșine ca parte a unei naționalități, vom găsi soluții care ne ajută să privim ca pe un plus acest tip de experiență.

Atelierul din data de 14 martie este dedicat interacțiunii cu alte naționalități în context profesional. Vom explora cum să evităm anumite capcane ale unui mediu de lucru multi-cultural și să ne adaptăm cât mai repede și eficient stilurilor diferite.

Iar la atelierul din 21 martie ne vom axa pe interacțiunea cu necunoscuți și localnici în călătorii și despre cum asta poate transforma vacanța într-un mod minunat!

Cu cine?

Meșter : Andra Ardeleanu

Om de Resurse Umane în ultimii 12 ani, cu experiențe de lucru cu europeni și nord-americani, descoperitor pasionat de culturi și oameni noi dintotdeauna. 🙂 Până acum am călătorit pe 3 continente, dar nu mă las până nu le bifez și pe celelalte!

tuyt

Cu ce?

Cu întrebări și curiozitate sinceră de descoperi alte moduri de a gândi/ simți, cu dorință de a  împărtăși în egală  măsură din experiențele proprii ! Nu uita să iei și simțul umorului, ajută mult 🙂

Când?

Sâmbată@incubator107, 14 Martie de la 19:00 la 21:00
Sâmbată@incubator107, 21 Martie de la 19:00 la 21:00

Unde?

Atelierul se ţine în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Dacă nu ştii deja, află cum să ajungi:http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici: http://bucuresti.incubator107.com/workshops/1187,  înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 30 lei pentru fiecare întâlnire și 20 lei pentru studenți și liceeni.

Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, ne puteți ajuta în alte feluri: să promovăm în companii, să închiriem mansarda pentru alte traininguri sau evenimente, să atragem sponsorizări sau să umplem pur și simplu mansarda de bucurie – http://bucuresti.incubator107.com/colaborari.html.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.