Cum gândesc femeile vs cum gândesc bărbații

  0
  1613
  Cum gândesc femeile vs cum gândesc bărbații

  Cum gândesc femeile vs cum gândesc bărbații

  Este foarte evident faptul că modul în care gândesc femile diferă de foarte multe ori de modul de gândire al bărbaților. Puși în fața acelorași situații, femeile reacționează într-un mod total diferit față de bărbați.

  Bright Side a realizat un articol bazat pe 16 ilustrații amuzante, care prezintă foarte clar aceste diferențe de gândire dintre femei și bărbați. Iată cele mai amuzante dintre ele.

  1. Supărarea

  Femeile devin supărate foarte ușor; de cele mai multe ori din motive necunoscute sau chiar banale. În schimb, un bărbat devine supărat din motive mult mai raționale, precum: echipa preferată a pierdut un meci, mașina i-a fost zgâriată sau pur și simplu îi este foame.

  2. Spălatul vaselor

  După o masă copioasă, spălatul vaselor este una dintre cele mai mari probleme. În acest caz, femeile sunt mult mai „săritoare” decât bărbații.

  3. De ce o femeie are nevoie de un uscător vs de ce un bărbat are nevoie de un uscător: uscarea și aranjarea părului vs uscarea părului și a șosetelor.

  4. Șamponul pentru păr

  Dacă femeile își aleg șamponul după o serie de caracteristici bine stabilite (cu proteine, pentru volum, cu vitamine și minerale, cu keratină pentru strălucire), bărbații vor doar ca pe sticlă să scrie „șampon”.

  5. Când femeile se simt rău vs când bărbații se simt rău:

  6. „Oglinda femecată”

  Atunci când o femeie se uită în oglindă vede mai mult o serie de defecte, în schimb un bărbat se vede aproape mereu chipeș.

  7. La coafor

  Atunci când vine vorba de aranjarea sau tunsul părului, este evident că femeile sunt mult mai pretențioase decât bărbații.

  8. La sala de gimnastică

  9. La cumpărături

  Dacă femeile găsesc din orice lucru un motiv să meargă la cumpărături, bărbații o fac doar în momentele în care au strict nevoie de un anumit lucru… sau sunt forțați să meargă.

  10. Cum își aleg mașina femeile vs cum își aleg mașina bărbații:

  Pentru femei contează mai mult aparențele, în schimb pentru bărbați contează caracteristicile tehnice.

  11. La supermarket

  Dacă pentru femei mersul la supermarket este asociat cu shoppingul, bărbații se duc la supermarket de cele mai multe ori când nu mai au nimic de mâncare.

  12. Cum obțin femeile haine și cum obțin bărbații haine:

  13. A face curățenie

  Dacă femile fac curățenie foarte des din diverse motive, bărbații fac acest lucru doar în cazuri „de urgență”.

  14. Garderoba femeilor vs garderoba bărbaților

  15. A vorbi cu cel mai bun prieten

  Acest lucru este foarte des întâlnit în rândul femeilor. Acestea își sună cel mai bun prieten foarte des și din foarte multe motive. În schimb, bărbații fac acest lucru doar la ocazii foarte speciale.

  16. Cum fac femeile duș și cum fac bărbații duș:

  sursă info: brightside.me

  sursă foto: brightside.me

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.