Cum a fost la RIUF 2013

0
350

Romanian International University Fair – RIUF este cel mai mare eveniment educațional din România și Estul Europei, care reunește anual peste 100 de instituții educaționale, din peste 20 de țări, care vin să interacționeze direct cu tinerii români interesați de studii internaționale.

L-am vizitat și eu ieri și am rămas cu o impresie foarte bună în ceea ce privește organizarea, dar și desfășurarea acestui eveniment. Am găsit ceea ce am căutat destul de repede, deoarece standurile erau delimitate foarte clar, iar panourile mari nu lăsau loc de nelămuriri. Cei prezenți acolo s-au arătat foarte binevoitori să ne răspundă la orice întrebare sau nedumerire, ba chiar ne-au și dat informații suplimentare.

Deci, la acest capitol, nota 10.

Am apreciat inițiativa, iar motivul a fost întemeiat, este nevoie de o bună informare asupra ofertelor educaționale și a oportunităților de educație, iar în România astfel de evenimente ar trebui să fie mult mai mediatizate.

La RIUF 2013 au fost prezente peste 100 de universități din țări precum Germania, Olanda, Danemarca, Belgia, Franța sau Grecia, dar și câteva Universități din București, ca de exemplu ASE sau Universitatea Româno – Americană, care și-au prezentat programele de licență sau masterat, care mai de care mai interesante. Pe lângă acestea existau și standuri cu cărți, iar cu biletul de la intrare puteai cumpăra și cu reducere. Centrele de informare nu lipseau, iar dacă aveai orice nelămurire, voluntarii RIUF te ajutau cu cea mai mare plăcere.

Dacă nu ați reușit să ajungeți, mai puteți merge și astăzi între orele 10:00-17:00.

Intrarea este 5 lei, iar dacă veți dori să achiziționați și cărți cu valoare de peste 35 de lei, veți avea reducere valoarea biletului de intrare.

Pentru mai multe detalii și înscriere, accesați http://www.riuf.ro/

 

Text: Alexandra Mihai

Foto: Andreea Ti

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.