Cum arată singurul tren de 7 stele din Kyushu, Japonia

0
18
Sursă foto: www.jrailpass.com

În alte părți ale Japoniei, trenurile pot fi folosite doar ca mijloc de transport. Cu toate acestea, Kyushu este o insulă foarte frumoasă, dar și cel mai dezvoltat loc pentru vizitarea obiectivelor turistice din această zonă.

Trenul cu șapte vagoane este un „tren de croazieră” care va face naveta în jurul insulei vulcanice din sudul Kyushu a început din 15 octombrie să își răsfețe pasagerii.

De la treilea până la al șaptelea compartiment pot fi găsite camerele de oaspeți și există paisprezece apartamente în întregul tren. Al treilea până la al șaselea compartiment sunt apartamente obișnuite.

Un punct forte este vagonului final, o cameră de 226 de metri pătrați care are o fereastră panoramică de 5 metri cu vedere la linia din spatele trenului.

Oamenii care au călătorit cu trenul de 7 stele din Kyushu au lăsat și recenzii pentru a ne da seama despre ce este vorba.

Kyushu
sursă foto: tripadvisor.com

Bloggerii Yaya și Lloyd au trecut prin această experiență și au scris pe blogul lor despre această întâmplare. Putem observa că în tren există de la porțelan tradițional la tradiții din zonă.

Sursă informații: orientrailjourneys.com, jrailpass.com, irtsociety.com

Citește și: Tinerii în Arenă – Locul unde energia tinerilor și experiența antreprenorilor de top generează afaceri de succes