No. Thirtytree 3 noiembrie

Duminica, 3 noiembrie, a avut loc lansarea platoului No.Thirtytree, localizat pe Strada Ion Minulescu 67-93, București, un loc #concept care te face sa evadezi din monotonia orasului, ce aduce culoare si functionalitate prin modul in care este prezentat. Concept initiat din nevoia pe care o au toti oamenii in prezent de a gasi un spatiu multifunctional, unde nu doar sa poti sa muncesti, dar unde sa te poti si relaxa.

Invitatii au inceput sa isi faca aparitia inca de la ora 15:00. Nume din industria muzicala, cum ar fi: Marius Moga, Florian Rus, Andi, Norya, Irina Flow, Zadi si din segmentul foto-video: Iulian Moga, Criss Blaziny, Vlastimir, Razvan Chis au asistat la lansarea spatiului.

Momentul principal al evenimentului a fost prezentarea de moda semnata Lorenzo Heel, unde au defilat modele precum: Denisa Ionescu, Ruxandra Danci, Miruna Pinzaru, pe ritmuri de vioara interpretate de Joylin, purtand cele mai recente tinute din colectia sa, o colectie excentrica, plina de culoare.

Cei care au trecut pragul No.Thirtytree, si-au facut poze in multiplele zone ale platoului, precum: platoul principal, camera de relaxare, chiar si in zona baii, fiind un loc unde te poti fotografia foarte usor, cu un efect spectaculos, datorita picturilor de pe peretii camerelor care au dus designul interior la un alt nivel.

No. Thirtytree este clar un mix perfect, o intrare fresh in scena foto-video din Romania, ce prezinta un mod interactiv de a face #business. Un spatiu intr-adevar #multifunctional ce poate fi usor folosit pentru: team building-uri, “un alt fel de conferinte”, workshop-uri, platou de filmare, studio foto, spatiu dedicat petrecerilor (ex: underground party, product launch party, etc), chiar cinema si multe altele.

#mustsee #nothirtytree

Mai multe detalii gasesti pe paginile lor de social media:

Facebook: www.facebook.com/no.thirtytree

Instagram: www.instagram.com/no.thirtytree