Culinar 19 / Il nuovo Burgerz

0
61

2 octombrie, ora 18:00
Grădina Floreasca
(Bd. Mircea Eliade nr.16)

După o vară în care am degustat preparate delicioase în serile de Culinar, am ascultat muzică live și am vizionat filme deosebite împreună, Grădina Floreasca încheie sezonul cu un eveniment culinar marca Burgerz, prezentat de Peroni Piccola.
Duminică seară vă așteptăm la Culinar 19, eveniment în care lansăm noul burger cu carne de curcan, The Farmer. Acesta ne va încânta simțurile cu salsa de ardei copt și sos de maioneză cu lămâie realizat în bucătăria Burgerz. Burgerii noștri, alături de cartofii prăjiți se potrivesc cel mai bine cu o Peroni Piccola și multă bună dispoziție.

Peroni Piccola propune o rețetă preparată la umbra serii cu cele mai alese delicatese, băuturi și muzici. Noul concept de eveniment va putea fi degustat alături de prieteni la Grădina Floreasca, dansând pe marginea piscinei, povestind la terasă sau relaxându-se pe sezlonguri.

Grădina Floreasca a fost deschisă în 2014 pe spațiul cu tradiție al Pationarului Floreasca, oferind o oază de relaxare în tumultul orașului. Localizată pe strada Mircea Eliade nr. 16, aceasta este umbrită de copacii din inima parcului cu același nume, departe de griji și de aglomerație.

Intrarea este liberă.
Rezervări – 0755 085 967

Gradina Floreasca / Culinar 19

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.