miercuri, februarie 21, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăCuentos del barrio – concert de muzică sud-americană

Cuentos del barrio – concert de muzică sud-americană

Cuentos del barrio – concert de muzică sud-americană, joi, 22 decembrie, ora 19:00 @Aromaroma 

Ioana Ernea – voce

Luis Angel Palomino Tuero – pian

Raubel Torres Gonzalez – bas

 În zonele mărginaşe ale oraşelor şi satelor din America Latină s-a născut o muzică la fel de fierbinte ca sângele oamenilor.

Fie că e vorba de bolero son, timba, pasillo, tango, milonga sau vals creol (genuri muzicale pe care le vor interpreta cei trei), fiecare melodie e încărcată de o trăire aparte, de la nostalgie la visare, de la tristeţe la explozia de bucurie, de la iubire la ură, de la fericire la durere, mereu dusă până la capăt, fără jumătăţi de măsură. Fiindcă fiecare s-a născut dintr-o poveste adevărată, pe care cel ce a trăit-o a vrut să le-o transmită celorlalţi cântând.

Ioana, de formaţie actriţă, face în aşa fel încât povestea fiecărei melodii devine a ei și o retrăieşte de fiecare dată, încât o trăieşti şi tu alături de ea. Puţine sunt cuvintele pentru a descrie felul în care o completează Luis Angel şi Raubel, muzicieni cubanezi, cărora muzica asta le curge prin vene, dar sigur vă daţi seama că împreună vă vor purta departe în spaţiu, în timp, în voi şi în afara voastră.

Mai multe detalii despre ei găsiţi pe pagina Habanegra

 https://www.facebook.com/Habanegra-141256216045021/?fref=ts

Suport artisti: 25 ron

Rezervari:  0728 800 528

Locație : Cafeneaua Aromaroma, strada popa Tatu nr. 61

Mirela Frățilă
Mirela Frățilă
Sunt studentă la Facultatea de Comunicare si Relații Publice, SNSPA, am 18 ani și iubesc muzica, dansul, plimbările lungi și să-mi petrec timpul cu prietenii. Îmi place sa descopăr oameni și locuri noi, deci îmi doresc să pot călători cât mai mult. Privesc cu optimism spre viitor si sper să realizez tot ce îmi propun.
RELATED ARTICLES

Most Popular