Cronic și FlashBlood deschid concertul Alternosfera

0
40
afiș Cronic

Pe 13 iulie, la Arenele Romane din București, Alternosfera te cheamă la cel mai mare concert din istoria trupei. Evenimentul este prilejuit de aniversarea celor 20 de ani de la înființare și face parte din Arhitectul din Babel Tour. În deschiderea concertului vor urca pe scenă două formații din Republica Moldova, Cronic și FlashBlood.

Cronic este o trupă nouă pe scena rock din Chișinău, aceasta fiind înființată la începutul acestui an pe baza unui proiect mai vechi. Băieții abordează un stil cu ușoare influente de indie, post-punk și alternative.

În momentul de față Cronic înseamnă:
Radu Zariciuc- Voce
Adrian Punga- Tobe
Denis Lungu – Bass
Nick Stropsa – Chitara

FlashBlood vin tot din Republica Moldova și abordează un indie-rock cu varii influente. Formația a luat naștere în anul 2015, iar în cei patru ani de activitate, trupa s-a remarcat prin implicarea în diverse proiecte culturale și sociale, dar și prin participarea la mai multe festivaluri din România și Republica Moldova. Recent, FlashBlood și-a lansat primul EP.

Așadar, pe 13 Iulie, la Arenele Romane ne vedem cu Alternosfera, Cronic și FlashBlood.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.

Biletele au următoarele prețuri: La acest preț nu se mai adaugă comisionul de emitere bilet de 5 RON.
– presale: Acces General 95 lei, Golden Circle 135 lei
– la acces: Acces General 110 lei, Golden Circle 150 lei
La minimum 4 bilete cumpărate din aceeași categorie ai discount 20% 
La minimum 8 bilete cumpărate din aceeași categorie ai discount 30%

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Rock Fm.