Cristina Dumitriu: „Tinerii trebuie să își urmărească visele, indiferent de obstacole”

0
1717

Cristina Dumitriu este o fatǎ ambiţioasǎ, care a reușit sǎ slǎbeascǎ foarte multe kilograme, reușind să scape de un complex uriaș, iar în prezent se bucurǎ de viaţǎ, mai încrezătoare și mai fericită ca oricând. De curând, ea şi-a deschis un vlog unde ȋncearcǎ să ȋi ajute şi pe ceilalți sǎ slǎbeascǎ, prin puterea exemplului propriu. IQool a reuşit sǎ vorbeascǎ cu ea şi sǎ afle câteva secrete care au condus la reușita ei:

1. Cum te-ai decis să îţi creezi un vlog? Când ţi-a venit această idee?

Ideea de vlog mi-a fost sugerată de cineva foarte apropiat mie şi mi s-a părut din prima o idee GENIALĂ. Cred că libertatea  oferită de mediul online prin acest vlog este exact ceea ce aveam nevoie şi în acelaşi timp e un  antrenament perfect pentru o viitoare carieră în televiziune.

2. Ce îţi propui să realizezi prin vlogul tău?

Nu mi-am propus nimic altceva decât să fiu EU însămi în acest vlog. Vreau să vorbesc despre lucruri care îmi plac şi pot fi folositoare şi interesante şi pentru alţii. De aceea, primele episoade vor avea ca şi subiect principal regimul/dieta cu ajutorul căruia am reuşit eu să slăbesc 25 de kilograme.

art

3. Cum este Cristina în timpul liber? Ce pasiuni ai?

Sunt pasionată de fitness/sală. De tot ce înseamnă sport şi un  mod de viaţă şi alimentaţie sănătoase. Îmi place să mă plimb cu bicicleta, să citesc, să acumulez informaţii noi mereu, să fac orice în direcţia necesară evoluţiei mele. Şi, mai ales, să mă joc cu motanul meu Oly.

4. Unde te vezi peste 5 ani?

Pe Pământ, cel mai probabil :))! Dar cu capul în nori mereu. Glumesc, sper eu prezentând o emisiune TV şi/sau online. Fericită , făcând exact ceea ce îmi place.

5. Ce sfat le-ai da tinerilor din ziua de azi?

Să se bucure de prezent. Să înveţe să trăiască REAL şi nu în online. Să îşi urmărească visele indiferent de obstacole.

 6. Ce le transmiţi fanilor IQool?

Le transmit numai gânduri pozitive şi să vă citească pe voi în continuare. A… şi să nu uite să dea un subscribe la canalul meu de Youtube, un like și share la videoclipurile următoare!

O puteți urmări pe Cristina pe canalul ei oficial!

 Sursă foto: arhivă personală

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.