Cristina Ciobănașu: „E un sentiment plăcut să știi că există persoane care te admiră și îți apreciază munca.”

0
1601

Ne-a câștigat simpatia prin intermediul rolului jucat în „Pariu cu Viața”, ne-a stârnit interesul prin înființarea ONE Band, iar în momentul de față Cristina Ciobănașu se pregătește să ne uimească din nou. Am reușit să vorbesc cu ea despre carieră, viața personală, dar și despre noile surprize pe care le pregătește fanilor, alături de multe gânduri bune și aprecieri.

Majoritatea persoanelor te cunosc datorită rolului tău din Pariu cu Viața. Îmi poți povesti câte ceva despre această experiență?

ok-2-main

Serialul Pariu cu Viața și trupa Lala Band au fost o perioadă importantă din viața mea. Am avut o adolescență frumoasă la care nu aș fi visat vreodată. În această perioadă m-am cunoscut pe mine, am învățat lucruri noi și am legat prietenii de care sunt sigură că vor ține o viață. Tot în această perioadă am realizat că nu aș putea să trăiesc fără muzică. În timpul filmărilor pentru serial m-am îndrăgostit pentru prima oară de un om special, pe care îl consider sufletul meu pereche, Vlad, și care m-a cerut de soție acum un an și jumătate. A fost o etapă foarte frumoasă care și-a pus amprenta pe omul care sunt astăzi.

Dacă ar fi posibil, ai mai colabora cu Lala Band? Ați ținut legătura în tot acest timp?

CLIIMA20140207_0105_1

Bineînțeles că aș face asta. Chiar dacă fiecare a plecat pe drumul lui, noi am rămas prieteni și ținem în continuare legătura.

Dat fiind faptul că pe lângă cariera muzicala ești și studentă în anul 1, ne poți spune cum reușești să combini cele două activități? 

12278706_1016119575098134_3491405706007315488_n

Îmi este destul de greu, dar încerc să le fac pe ambele cât mai bine, mai ales că acum am o nouă ocupație: eu și Vlad prezentăm o emisiune cultural-informativă de 10 minute, Happy Day Happy Weekend care se difuzează de luni până sâmbătă, de la 23:50, pe canalul Happy Channel, vechiul canal Euforia. Happy Day este o emisiune care pune COOL în COOLtura, pe care am încercat să o facem cât mai funny și mai dinamică! Prin această emisiune îndemnăm cât mai mulți tineri și nu numai, să citească, să meargă la teatru, la operă sau să vadă un film bun. Este o nouă provocare atât pentru mine cât și pentru Vlad și sperăm ca această emisiune să fie pe placul happy-telespectatorilor noștri.

Acum că tot am adus în discuție studenția, ce te-a făcut să alegi Facultatea de Comunicare și Relații Publice?

1922163_1078326485544109_5701107365878469465_n

Comunicarea este foarte importantă în meseria de artist și m-am gândit că este cea mai bună variantă. În plus, nu știi niciodată ce îți rezervă viitorul și m-am gândit să am la bază și o meserie care nu este strâns legată de actorie sau muzică.

Având în vedere faptul că tu ai colaborat cu Lala Band încă de la o vârstă fragedă, crezi că acest lucru a contribuit la dezvoltarea ta personală și profesională? 

Cu siguranță! Așa cum am menționat anterior, am învățat o mulțime de lucruri în acești ani, lucruri care m-au ajutat să devin un profesionist. Ritmul în care lucrăm pe platourile din Buftea m-a făcut să fiu un om disciplinat, serios și atent, atât în meseria de artist, cât și în viața personală. Atunci când vine vorba de muncă îmi place să îmi fac treaba cât mai bine, iar atunci când știu că am pus totul la punct mai am grijă să mă și distrez.

Îți mai amintești cum a fost experiența primului tău contact cu fanii? 

isterie-la-concertul-lala-love-lala-band-a-ridicat-sala-palatului-in-picioare_15

Primul contact cu fanii l-am avut la sfârșitul primului concert Lala Band atunci când am rămas să dăm autografe. Eram șocată de cât de mulți oameni se înghesuiau să ne vadă și să primească un flyer cu autografele noastre. E un sentiment plăcut să știi că există persoane care te admiră și îți apreciază munca.

În ultimul timp am observat că proiectul tău alături de Vlad Gherman, ONE, a prins viață și prin intermediul unui blog. Ce v-a determinat să adoptați și această decizie, de a comunica cu fanii inclusiv prin intermediul bloggingului? 

vlcsnap-2014-05-06-13h11m15s128

Într-adevăr, eu și Vlad avem un blog, www.oneband.ro, pe care publicăm filmulețe, cover-uri, și multe poze și detalii despre locurile pe care le-am vizitat, și momentele pe care le trăim. Vă așteptăm pe blogul nostru, pentru că în curând veți avea parte de o surpriză. 🙂

Care crezi că sunt principalele 3 calități pe care un artist trebuie să le aibă pentru a face față pe piața muzicală? 

Nu cred că există niște calități pe care artistul trebuie să le aibă pentru a rămâne pe piața muzicală. Fiecare artist are publicul său în funcție de genul muzical și mesajul pe care vrea să îl transmită. Consider că un muzician va fi apreciat și iubit cât timp va fi dedicat.

În ceea ce privește rolul de actor, știm că mulți fani ar dori să te vadă interpretând un nou rol. Ne pregătești ceva în viitor în acest sens?

12647383_1053136581396433_1224559797757816853_n

Pregătesc ceva, dar nu pot spune nimic…încă. 🙂 Deocamdată mă puteți vedea de luni până sâmbătă de la 23:50 la emisiunea Happy Day alături de Vlad, să punem COOL în COOLtura.

Cum reușești să îmbini cariera muzicală cu actoria?  

Nici eu nu știu câteodată. :)) Cel mai greu mi-a fost în timpul serialului, pentru că aveam filmări aproape în fiecare zi, trebuia să merg și la școală și mai aveam și înregistrări și concerte. A fost o perioadă grea, însă am avut parte de ajutorul familiei, care m-a susținut și chiar dacă nu am fost întotdeauna mulțumită de rezultatele mele am încercat să mă conving că pot și mai bine și că data viitoare voi încerca să dau și mai mult ca să iasă totul perfect.

Când ne vei încânta cu următorul tău concert? 

Nu avem nimic programat deocamdată. Însă când știu ceva concret vă anunț pe pagina mea de Facebook, Cristina Ciobănașu Oficial.

Cât de diferită este industria muzicală în comparație cu ceea ce vedem noi la TV? 

Industria muzicală nu e cu mult diferită de ceea ce văd telespectatorii, însă la TV oamenii nu pot vedea câtă muncă a depus artistul, astfel încât ceea ce vedem noi pe micul ecran să fie perfect sau aproape perfect. Orele petrecute în studio, repetițiile de dinaintea unui concert, orele nedormite în turnee, și așa mai departe.

În încheiere, ce mesaj le-ai trimite fanilor tăi? 

12821450_1076311585745599_1195652789836638534_n

Vă mulțumesc pentru faptul că m-ați susținut atâta timp și vă sunt recunoscătoare pentru că îmi sunteți în continuare alături. Fără sprijinul vostru nu aș fi fost azi, aici. Și nu uitați! Pentru o viață fericită consumați în fiecare zi câte un eveniment COOLtural!

Sursă foto: arhivă personală, adevarul.ro, libertatea.ro, profm.ro, apropotv.ro, click.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.