miercuri, februarie 21, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internship"Crima la Howard Johnson" - 18 ianuarie 2015, ora 20.00

„Crima la Howard Johnson” – 18 ianuarie 2015, ora 20.00

Regia Emanuel Parvu. Distributia: Marius Gilea, Alexandra Ionita, Conrad Mericoffer. Dupa Ron Clark si Sam Bobrick.

Pe Marius Gilea l-ati mai vazut jucand rolul unui “Sot de vanzare”, in spectacolul pe care el insusi l-a regizat. Ca si comedia “Sot de vanzare”, si spectacolul “Crima la Howard Johnson” trateaza problema unui trio conjugal, insa situatia difera din punct de vedere al celui ‘incornorat’. De data aceasta, sotul este cel inselat si, mai mult decat atat, i se pregateste si o surpriza de proportii intr-o camera de hotel.

Descriere:

Arlene (Alexandra Ionita) este mai tanara si atragatoarea sotie a lui Paul Miller (Marius Gilea), un invidid anost, liniar, corect, limitat si insipid, dar iremediabil si orbeste indragostit de consoarta sa.

Fire zburdalnica si patimasa, Arlene il cucereste pe Mitchell (Conrad Mericoffer), dentistul familiei si devin amanti. Imbatati de amorul interzis, cei doi incep sa isi doreasca libertate de exprimare si de aceea planuiesc sa il elimine pe Paul. Cum aleg sa faca acest lucru? Il convoaca intr-o camera de hotel cu intentii criminale. Acolo, insa, planul lor esueaza, situatia scapa de sub control, iar fiecare dintre ei este pus atat in postura de victima, cat si in cea de criminal. Totul culmineaza cu momentul in care amantul si sotul afla de existenta unui al treilea barbat in viata femeii pe care o iubesc.

Destul cu detaliile, va asteptam sa va convingeti singuri de comicul si incredibilul situatiei. Cum se termina povestea celor 3? Aflam raspunsul impreuna duminica, ora 20.00, in Music Club.

Emanuel Parvu despre spectacolul regizat: “Comic… Hilar… Construit pentru public… Rigoare actoriceasca, teatru de dorit. Las publicul sa-si spuna parerea”.

Pret bilet: 25 lei.

Accesul in Music Club se realizeaza incepand cu ora 18.00. Informatii si rezervari: 0723196376.
Sandra Sc
Sandra Sc
Studentă la FJSC și ardeleancă get-beget, din inima Transilvaniei. Trăiesc cu speranța că va veni un vreme în care o zi va avea măcar 30 de ore ca să pot face tot ce-mi doresc să fac. Sunt interesată de ceea ce se întâmplă în jurul meu și am o părere despre orice. Îmi plac oamenii activi, care mereu vor mai mult de la ei.
RELATED ARTICLES

Most Popular