Cresterea performantei business-ului este cruciala pentru succesul sustinut.

  0
  246

  transfTransformă-ţi afacerea! Lansare în Bucureşti

  Noble Manhattan Coaching, cea mai veche şcoală de coaching din Europa şi cea mai răspândită din lume vine acum în sprijinul IMM-urilor din România cu programul The Alpha Group.

  The Alpha Group intenţionează să adune sub o umbrelă internaţională manageri şi antreprenori din diferite ţări care doresc să-şi diferenţieze afacerile şi să relaţioneze între ei. Programul se bazează pe activităţile Grupurilor Alpha care acum sunt în curs de formare şi pe teritoriul României. Grupurile Alpha se vor întâlni lunar şi se vor concentra pe rezultatele de business dorite de membrii lor.

  Activităţile grupurilor de lucru vor fi coordonate de directorii regionali Alpha Group şi vor stimula gândirea strategică, înţelepciunea colectivă şi ghidarea membrilor spre soluţionarea problemelor de business.

  Ce este The Alpha Group

  The Alpha Group a fost creat special pentru antreprenori, executivi şi lideri în afaceri. Este ideal pentru executivi seniori, directori, manageri, persoane de decizie. The Alpha Group oferă suport şi schimb de experienţă de la egal la egal, într-o manieră unică, orientată către tine-TAG membru. Acum poţi să faci parte dintr-un grup elitist de executivi experimentaţi gata să discute strategii şi să crească cifra de afaceri.

  Ne-am angajat să îţi oferim cele mai bune soluţii la nivel global

  The Alpha Group aduce împreună grupuri de antreprenori dinamici pregătiţi să treacă la următorul nivel de performanţă în afaceri. Prin schimbul de experiențe și analiză în profunzime a situațiilor de afaceri, ședințele de board lunare, față-înfață, oferă îndrumare și motivație membrilor. Lucrul prin metoda scenariilor cu alți antreprenori talentați, oferă o metodă eficientă de realizare a succesului personal şi în afaceri. TAG motivează membrii să-şi consolideze viziunea și să se concentreze pe strategia pe termen lung.

  Asigurăm succesul personal şi al business-ului astfel:

  • Sfaturi personalizate de la o echipă de oameni calificaţi care se asigură că afacerea ta beneficiază de o varietate de sfaturi şi nu se bazează pe o singură voce care guvernează.
  • Oportunitatea de a discuta pe modelul brainstorm strategii care au potenţialul de a creşte cifra de afaceri.
  • Oportunitatea de a te concentra pe strategii şi indicatori cheie de performanţă, mai puţin pe activităţile zilnice.
  • Generarea de idei care să ajute la cristalizarea propriei viziuni şi a afacerii dumneavoastră.

  Nu este pentru oamenii cu “inimă slabă”

  Aceasta nu reprezintă doar “o altă întâlnire de networking”!

  The Alpha Group foloseşte tehnici unice, cu rezultate dovedite, care să ajute membrii să domine sectorul lor de piaţă, să obţină performanţă şi succes. Astfel că vei primi provocări dar şi suport. Unul dintre factorii critici de succes nu este reprezentat doar de numărul de oameni pe care îi întâlneşti, dar şi cu cine te conectezi şi cum acele situaţii uneori dificile, îţi pot aduce mari oportunităţi.

  Locul desfăşurării şi date de contact:

  Bianca Corau

  Director Regional The Alpha Group Bucuresti

  bianca.corau@the-alpha-group.biz