Pe 5 şi 6 septembrie, Parcul Izvor devine gazda unuia dintre cele mai creative evenimente din capitală, Creative Fest!  Cea de-a doua ediţie promite un festin al culturii şi artei urbane, oferind spectatorilor două zile intense din care nu lipsesc momentele spectaculoase de street dance, poi fire spinning, space painting sau graffiti.

O experienţă vizuală inedită promite Sweet Damage Crew, una dintre cele mai creative şi active echipe din lumea graffiti-ului din România. Artiștii au pregătit vizitatorilor un București aparte, o serie de creații care prezintă capitala într-o manieră originală.

După ce a cucerit vestul, fiind prezent la Mondialele de BMX de la Köln, biker-ul Alin Moldovan va da peste cap și audiența de la Creative Fest, iar Alexandru Stan, un nume cunoscut publicului când vine vorba de freestyle football va impresiona printr-o serie de jonglerii cu mingea în moduri cât mai variate.

Iubitorii sporturilor extreme vor avea la dispoziție o rampă specială pe care o vor putea folosi în voie pentru cascadorii și alte exerciții de adrenalină.

Legile fizicii și ale anatomiie vor fi sfidate de Trupa Frequency, alcătuită din opt băieţi plini de energie și pasionați de breakdance, care au câștigat prima ediție a show-ului România Dansează.

Doi prieteni ai festivalului, Daniel Relenschi şi Zoltan Martonos şi-au propus să cucerească publicul şi anul acesta. Daniel Relenschi (27 de ani) este artistul care a făcut prima pictură 3D din România pe asfalt şi primul pictor din lume care a reuşit să facă primul tablou 3D în ulei. A pictat aproximativ 2000 de tablouri până acum, iar Creative Fest 2015 îi dă artistului ocazia să-şi etaleze talentul din nou. Picturile 3D pe asfalt sunt şi specialitatea lui Cristian Trucă, un alt nume care completează lista artiştilor de artă urbană prezenţi pe 5 şi 6 septembrie în Parcul Izvor. Zoltan Martonos va fi și el prezent la Creative Fest, cu demonstrații spectaculoase de space painting.

Scena centrală a Creative Fest este dedicată şi în acest an artiștilor din zona muzicală. Yasiin Bey a.k.a. Mos Def, Onyx, una dintre cele mai cunoscute formații de hardcore rap, Șuie Paparude, Robin & The Backstabbers, DOC & Vlad Dobrescu feat. Cedry2k & Carbon, Gojira & Planet H, Professor P & DJ Akilles (Suedia), Les Elephants Bizarres, Grimus, Basska și Tony Baboon Band vor oferi concerte explozive la Creative Fest.

Creative Fest este un festival cu intrare liberă ce urmărește să se poziționeze ca unul dintre cele mai importante evenimente culturale urbane din România, prin promovarea capacităților creative ale mediului artistic tânăr din București și prin oferirea unei platforme de exprimare vizibilă pentru tinerii creativi din Capitală.

Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina oficială de facebook: https://www.facebook.com/creativefestivalcool.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here